A cumparat-o in 2008, dar nu a scos-o niciodata din remorca cu care a adus-o acasa. Acum o vinde pe internet

  • Un Dodge Challenger SRT8 cu 9 mile in bord e de vanzare pe eBay
  • Automobilul cu motor V8 de 425 CP are deja 11 ani vechime
  • Muscle car-ul american e depozitat intr-o remorca acoperita
Distribuie pe Facebook

Viitorul client, caruia ii va reveni inclusiv onoarea de a se ocupa de prima inmatriculare, va avea de achitat pentru sportiva americana suma de 36.995 de dolari.

Cea mai interesanta poveste cu iz auto pe care o vei auzi zilele acestea vine (fara doar si poate) de peste Ocean, din SUA, acolo unde un american are la vanzare o masina Dodge Challenger SRT8 cu numai 9 mile - echivalentul a putin peste 14 kilometri, in bord.

Nimic neobisnuit sau anormal pana la momentul de fata, insa exista un anumit detaliu care schimba complet si radical datele problemei: exemplarul in cauza, echipat cu un motor V8 din seria Hemi, a fost fabricat acum mai bine de un deceniu, in anul 2008.

Si mai interesant este ca respectivul automobil in doua portiere, ce pluseaza cu o cutie automata in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate, nu a parasit niciodata... remorca acoperita in cadrul careia a fost transportata de proprietar pana la locuinta sa.

De altfel, in anuntul de vanzare al acestui Dodge Challenger SRT8 se mai vorbeste si despre cum muscle car-ul american cu 425 de cai putere sub capota nu a fost niciodata spalat si niciodata inmatriculat, placeri de care urmeaza a se bucura viitorul cumparator.

Intr-un final, despre coupe-ul de culoare portocalie - care vine cu dungi ce imita caroseria din fibra de carbon si jante din aliaj in cinci spite, mai trebuie spus si ca dispune de toate dotarile si echipamentele oferite de compania producatoare la momentul achizitiei.

Vorbim inclusiv despre tapiterie din piele neagra cu accente si cusaturi contrastante, scaune fata incalzite, volan multifunctionat cu design in patru spite, pornire si oprire motor din buton, plus sistem de navigatie cu display central de dimensiuni generoase.

Acum, daca vine vorba despre pretul de vanzare al acestui Dodge Challenger SRT8 cumparat in cursul anului 2008, dar niciodata spalat, inmatriculat sau scos din remorca acoperita cu care a fost adus acasa, ei bine... nota de plata se ridica la suma de 36.995 de dolari.

Dodge Challenger SRT8 cu 9 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 9 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 9 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 9 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 9 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 9 mile in bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Dodge Challenger SRT8 cu 9 mile in bord
mai multe