A dat intr-o groapa iar primaria i-a platit 11.000 de euro despagubiri. Unde s-a intamplat asta

A dat intr-o groapa iar primaria i-a platit 11.000 de euro despagubiri. Unde s-a intamplat asta
  • Un englez a dat cu Ferrari-ul intr-o groapa din Londra
  • Nota de plata s-a ridicat la suma de 10.500 de euro
  • Primaria i-a oferit compensatii de 11.200 de euro
Distribuie pe Facebook

Un englez, proprietar al unui Ferrari 458 Italia, a lovit o groapa in Londra si a cerut compensatii primariei din capitala Regatului Unit. Acesta a castigat procesul destul de usor, iar administratia i-a platit daune in valoare de 11.200 de euro.

Indiferent de anotimp, drumurile patriei sunt sub orice critica, cu gropi la fiecare metru, denivelari si cate si mai cate. Cateodata le mai eviti, insa atunci cand dai in ele incepi sa-ti amintesti toti sfintii din Biblie, chiar daca nu ai fost atent la ora de religie din scoala.

Probabil ai fi tentat sa spui clasica vorba "numai in Romania se intampla asta", insa afla ca nu este deloc asa. Drumurile proaste sunt intalnite si in tarile civilizate din Vest, insa diferenta este ca acolo se iau masuri pentru imbunatatirea lor. In plus, atunci cand iti avariezi grav masina din cauza drumurilor proaste, autoritatile iti vor plati despagubiri, daca se dovedeste ca ai dreptate.

Asa i s-a intamplat si unui englez care a lovit o groapa in Londra. Colac peste pupaza, omul nostru nu avea o Toyota Prius sau o Dacia Logan, ci un Ferrari 458 Italia. Masina a fost grav avariata, iar mecanicii au constatat ca pe langa roata, au fost afectate suspensia si airbag-ul. Nota de plata s-a ridicat la nu mai putin de 10.500 de euro, iar masina a stat in atelierul Ferrari vreme de trei luni.

"Era o groapa uriasa. M-ar fi putut proiecta in cineva de pe banda cealalta si ar fi putut provoca un accident. Am fost norocos ca nu m-am intersectat cu nimeni in acel moment," a declarat proprietarul supercar-ului.

Acesta s-a decis sa dea in judecata administratia, iar procesul l-a castigat destul de usor. Britanicul a primit despagubiri in valoare de 11.200 de euro, pe care a promis ca ii va dona unei organizatii caritabile dedicata accidentelor. Primaria londoneza a declarat ca aceasta a fost cea mai mare compensatie oferita pentru avarii rezultate in urma unei gropi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2017