A doua generatie a lui Juke intarzie sa apara, in schimb Nissan lanseaza o noua editie speciala

A doua generatie a lui Juke intarzie sa apara, in schimb Nissan lanseaza o noua editie speciala
  • Constructorul japonez a lansat o noua editie speciala numita Juke Dynamic
  • Este bazata pe versiunea N Connecta cu care impartaseste sisteme precum NissanConnect cu display touchscreen de 5.8 inch, Radio Digital DAB sau camera de marsarier
  • Clientii pot alege din doua culori Magnetic red si Garnet Black, iar
Distribuie pe Facebook

Nissan a lansat o noua editie speciala a lui Juke, botezata "Dynamic" si bazata pe versiunea N-Connecta.

Desi fanii marcii japoneze inca asteapta o noua generatie a mini SUV-ului Juke, cei de la Nissan scot versiuni speciale pe banda a modelului curent.

Ultima dintre acestea se numeste "Dynamic", si fiind bazata pe "N Connecta", impartaseste cu aceasta aceleasi sisteme, printre care, navigatia si sistemul entertainment NissanConnect cu display touchscreen de 5.8 inchi, Radio Digital DAB, camera de marsarier, cheie inteligenta si oglinzi rabatabile electric.

La exterior, clientii vor putea alege din doua nuante, Magnetic Red si Garnet Black, impreuna cu pachetul rosu Personalization Pack ca optiune standard, care iese in evidenta cu capacele oglinzilor, conturul farurilor si cu jantele pe 18 inch.

Rosul este culoarea predominanta si in interiorul lui Juke Dynamic, unde se regaseste pe scaunele sport, pe spatele oglinzii retrovizoare, pe consola centrala, fantele de aer si la nivelul fetelor de usi. Optional, mini SUV-ul poate fi dotat cu pachetul Safety Shield care include sisteme precum Around View Monitor, Blind Spot Warning, Moving Object Detection si Lane Departure Warning.

Ca si propulsoare, Juke Dynamic vine cu motorul pe benzina de 1.2 litri DIG-T de 113 cai putere, si cu cel diesel de 1.5 litri dCi de 108 cai putere.

Constructorul japonez nu a specificat inca data lansarii noii editii, si nici pretul acesteia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2016