A fost candva cea mai ieftina masina noua din lume. Cu cat se vinde acum un Tata Nano din 2013

A fost candva cea mai ieftina masina noua din lume. Cu cat se vinde acum un Tata Nano din 2013
  • Un olandez isi vinde pe internet vechiul Tata Nano
  • Masina din 2013 se da cu 1.250 de euro
  • Propulsorul de sub capota ofera doar 38 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor cu numai doi cilindri in linie si capacitatea de 624 cmc ofera undeva in jurul a 38 CP si 51 Nm.

Lansat pe piata in cursul anului 2008 si produs vreme de un deceniu, vechiul Tata Nano a fost proiectat pentru a cuceri segmentul celor mai ieftine masini noi ale planetei. Cu un motor in doar doi cilindri, de 624 cmc si 38 CP, city car-ul indian costa, la momentul aparitiei sale, echivalentul a numai 2.500 de dolari.

Astazi, un astfel de exemplar a fost scos la vanzare pe piata din Olanda, in schimbul unei sume care nu depaseste 1.250 de euro.

Fabricat acum mai bine de jumatate de decada, in anul 2013, respectivul Tata Nano iese in evidenta printr-o caroserie de culoare gri si un rulaj de doar 32.000 de kilometri. Actualul proprietar al masinii spune ca aceasta cantareste numai 640 de kilograme, iar asigurarea costa aproximativ 13 euro (in fiecare luna).

De altfel, in anuntul de vanzare se mai vorbeste si despre o viteza maxima de 110 km/h, cu toate ca sansele ca cineva sa...

... aiba curajul sa circule atat de "repede" intr-o masina ca Tata Nano sunt extrem de putine. Extrem de putine mai sunt, de asemenea, si dotarile pe care exemplarul asamblat in urma cu peste jumatate de deceniu, in cursul anului 2013, le ofera: radio, aer conditionat, lumini de zi si centuri pentru bancheta spate.

Tata Nano de vanzare

Tata Nano de vanzare

Tata Nano de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Tata Nano de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 Martie 2020