A fost candva cel mai ciudat Mustang de pe strazi. Modelul din 1984 s-a vandut alaturi de un motor turbo cu doar patru cilindri

A fost candva cel mai ciudat Mustang de pe strazi. Modelul din 1984 s-a vandut alaturi de un motor turbo cu doar patru cilindri
  • A fost candva cel mai ciudat Mustang de pe strazi
  • Modelul din 1984 s-a vandut alaturi de un motor turbo cu doar patru cilindri
Distribuie pe Facebook

Insotit de o capacitate de 2.3 litri, propulsorul instalat de americanii de la Ford sub capota controversatului Fox-Body dezvolta o putere maxima de 145 de cai. Aparent.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 50 de ani si disponibil in continuare - inclusiv zilele acestea, la vanzare, cel mai cunoscut muscle car din toate timpurile si-a intampinat clientii, initial, doar in compania unor motorizari cu sase pistoane in linie sau opt cilindri in V. Ulterior, conducerea producatorului de peste Ocean avea sa decida inlocuirea unitatii I6 cu V6 si, mai mult sau ori putin surprinzator, sa puna la dispozitia cumparatorilor gamei comercializate sub denumirea de Mustang si un agregat I4 - cu o capacitate de 2.3 litri, oferit, la inceput, exclusiv intr-o savoare NA, aspirata natural, iar ulterior si intr-o aroma Turbo, supraalimentata, bineinteles, cu ajutorul unei turbine.

Ford Mustang GT350 de vanzare

Ford Mustang GT350 de vanzare

Ford Mustang GT350 de vanzare

Un astfel de autoturism reprezinta, oarecum inutil de precizat, si subiectul principal al materialului nostru, anuntul de vanzare al urmatorului exemplar mentionand ca actualul proprietar al masinii americane asteapta un cumparator dispus sa achite o suma de aproape 26.000 de dolari. Important de adaugat, respectivul vehicul, ce se bucura, printre altele, si de prezenta unui plafon retractabil, a unor scaune sport si, de asemenea, a unei tapiterii de culoare rosie, aflata in contrast cu nuanta de alb intalnita de cealalta parte a portierelor, nu a parcurs decat 6.500 de kilometri pana in prezent; suna bine, nu-i asa?

Construit in 1984 - dupa cum afirmam si anterior, acelasi Mustang scos, de curand, la vanzare, peste Ocean, in State, se mai poate lauda si cu faptul ca este una dintre cele numai 5.200 de unitati comercializate de Ford sub indicativul GT350, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la debutul originalului. Numarul decapotabilelor insotite de un benzinar turbo de 2.3 litri si circa 145 de cai, cu intreaga putere livrata rotilor de nivelul puntii spate, asa cum se intampla in cazul de fata, nu depaseste 100, spune - cu zambetul larg pe buze, posesorul.

Ford Mustang GT350 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Ford Mustang GT350 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2022