A fost candva cel mai urat BMW de pe strazi. Intrece cu usurinta X6 si Seria 5 E60

A fost candva cel mai urat BMW de pe strazi. Intrece cu usurinta X6 si Seria 5 E60
  • A fost candva cel mai urat BMW de pe strazi
  • Intrece cu usurinta X6 si Seria 5 E60
Distribuie pe Facebook

Indiferent ca este vorba despre aspectul exterior sau meniul de la interior, urmatorul BMW stie cum sa iasa in evidenta. Dar nu neaparat in sensul cel bun.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 20 de ani, vechiul BMW Seria 7 E6x a marcat nenumarate premiere. Cea mai importanta noutate consta - fara doar si poate, in celebrul sistem de infotainment iDrive, dar nici farurile bi-xenon, frana de parcare electrica sau barele stabilizatoare active nu sunt chiar de ici, colo.

In plan tehnic, respectivul model a oferit inclusiv un motor V12 de 6.0 litri si undeva in jurul a 440 de cai putere. Lista optiunilor a cuprins - de asemenea, si o versiune pe hidrogen, varianta construita intr-un numar limitat de exemplare, numai 100, se spunea anterior.

Unul dintre cele mai avansate automobile ale anilor 2000, vechiul BMW Seria 7 E6x a reusit sa se faca remarcat si prin aspectul extrem de controversat al caroseriei, ce poarta semnatura lui Adrian van Hooydonk, actualul designer sef al bavarezilor. Pe vremea cand la carma departamentului se afla nimeni altul decat Chris Bangle.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2021