A fost desemnat constructorul Sectiunii 1 a Autostrazii Targu Mures - Targu Neamt

A fost desemnat constructorul Sectiunii 1 a Autostrazii Targu Mures - Targu Neamt
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune ca antreprenorul va avea la dispozitie maximum 6 luni pentru etapa de proiectare si 24 de luni pentru cea de executie.
Distribuie pe Facebook

"Toate proiectele finantate din #PNRR intra, de astazi, in linie dreapta o data cu desemnarea castigatorului pentru Sectiunea 1 a Autostrazii Targu Mures - Targu Neamt, parte a Autostrazii A8!", a anuntat, luni, ministrul Transporturilor.

Potrivit lui Sorin Grindeanu, "sectiunea de autostrada Targu Mures - Miercurea Nirajului are o lungime de 24,4 km si include si contructia drumului de legatura cu Autostrada Translivania".

Oficialul mai spune ca "antreprenorul turc va avea la dispozitie maximum 6 luni pentru etapa de proiectare si 24 de luni pentru cea de executie".

"Contractul cu o valoare de 2,46 miliarde lei (fara TVA) prevede inclusiv constructia a 36 de poduri, pasaje si viaducte printre care un pasaj cu o lungime de 256 metri.

Autostrada Targu Mures - Targu Neamt va traversa Carpatii si va asigura prima conexiunea dintre #Moldova si #Transilvania pe o ruta de mare viteza", a mai mentionat Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2023