A fost folosit doar pe post de "bibelou". Cu cat se vinde acum motorul de 570 CP

A fost folosit doar pe post de "bibelou". Cu cat se vinde acum motorul de 570 CP
  • Luna viitoare iese la licitatie un V8 de 4.5 litri si 570 CP
  • Vorbim despre propulsorul montat de Ferrari pe 458 Italia
  • Folosit pe post de bibelou, motorul este complet functional
Distribuie pe Facebook

Dezvoltata pentru modelul Ferrari 458 Italia, unitatea pe benzina prezinta o configuratie cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.5 litri.

O licitatie auto de care sa se tot vorbeasca in anii ce vor urma. Aceasta este promisiunea celor de la RM Sotheby's pentru vanzarea pe care o vor organiza la data de 12 mai, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Monaco.

Vanzare la care s-au inscris deja numeroase modele de top, inclusiv unicul Ferrari California finisat in nuante de alb si verde. De altfel, persoanele prezente la fata locului vor avea inclusiv ocazia de a se intoarce acasa cu un motor V8.

Este vorba, mai precis, despre motorul V8 de 4.5 litri si 570 de cai putere pe care aceeasi companie Ferrari l-a montat sub capota vechiului 458 Italia. Cu importanta mentiune propulsorul din cazul de fata a fost folosit pe post de bibelou.

Si nu este niciun fel de exagerare. Propulsorul din aceste imagini, pe care RM Sotheby's urmeaza sa il vanda luna viitoare, la licitatia din Monaco, si-a petrecut tot restul vietii pe un stand, incercand sa-i aduca clienti sportivei italiene.

Nu se cunoaste la momentul de fata niciun detaliu cu privire la pretul de pornire sau valoarea motorului, dar in ambele cazuri am putea discuta despre zeci de mii de euro. Drept urmare, acesta ar putea ajunge sub capota unui Ferrari.

Cu toate ca realizarea unei Alfe Giulia cu propulsor de 458 Italia suna mult mai interesant. Ce este drept, nici ideea pastrarii respectivului V8 de 4.5 litri si 570 de cai putere pe post de bibelou nu este deloc rea; ba dimpotriva.

Motor Ferrari de vanzare

Motor Ferrari de vanzare

Motor Ferrari de vanzare

PS: Daca ai nevoie de un imbold pentru a licita pentru acest motor, ei bine... atunci afla ca este ultimul V8 aspirat oferit de Ferrari. Urmasul modelului 458 Italia, noul 488 GTB, este pus in miscare de o unitate cu opt cilindri si doua turbine.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2018