A fost prima care a copiat BMW X6. Cu cat se vinde astazi controversata masina

  • Un american isi vinde pe internet vechea Acura ZDX
  • Masina care copiaza primul BMW X6 ofera un motor V6
  • Pretul SUV-ului cu alura de Coupe se ridica la 15.999$
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard include o motorizare cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.7 litri, la care se adauga un sistem de tractiune integrala, scaune imbracate in piele si camera pentru marsarier.

Masina care a inventat clasa SUV-urilor Coupe, prima generatie a celebrului BMW X6 a debutat in urma cu mai bine de un deceniu. Competitia a reactionat insa imediat, divizia de lux a Honda copiind numaidecat reteta produsului bavarez.

Vechea Acura ZDX nu a reusit sa atinga niciodata succesul automobilului care se bate astazi cu Audi Q8 si Mercedes GLE Coupe, astfel ca a parasit aproape la fel de repede linia de productie. Solutia: celebra piata a modelelor la mana a doua.

Pentru clientela care cauta cu orice pret sa iasa in evidenta, mentionam ca masina din cazul de fata se vinde cu doar 15.999 de dolari. In schimbul acestei sume, cumparatorul sau cumparatoarea se alege cu un SUV Coupe de 300 de CP.

Vechea Acura ZDX, daca mai era nevoie de precizam, ascunde in compartimentul motor o unitate V6 de 3.7 litri, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu sase trepte de viteze. Tractiunea integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice.

Chiar si asa, surpriza vine de la interior. Aceasta masina, care se afla abia la al doilea proprietar, are numai 71.400 de kilometri in bord si pluseaza cu scaune incalzite, tapiterie din piele "reala", camera pentru marsarier si chiar navigatie.

Totodata, respectiva Acura ZDX mai dispune si de Keyless Entry, pornire de la buton ori faruri cu xenon. Alte echipamente care insotesc SUV-ul Coupe de 300 de CP includ jante din aliaj, trapa panoramica, sistem audio "premiu" si Bluetooth.

Acura ZDX de vanzare

Acura ZDX de vanzare

Acura ZDX de vanzare

Acura ZDX de vanzare

Acura ZDX de vanzare

Acura ZDX de vanzare

Acura ZDX de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Acura ZDX de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2019