A fost surprins cu o viteza de doua ori mai mare decat cea legala. Intr-o camioneta!

A fost surprins cu o viteza de doua ori mai mare decat cea legala. Intr-o camioneta!
  • Un sofer in varsta de numai 21 de ani a fost surprins cu o viteza de doua ori mai mare decat cea legala
  • Tanarul australian gonea cu 231 de kilometri pe ora intr-o zona cu limita de 110 kilometri pe ora
  • Oamenii legii au ramas cu gura cascata cand au vazut ca acesta conducea o... camioneta Holden
Distribuie pe Facebook

Un sofer in varsta de numai 21 de ani i-a lasat cu gura cascata pe politistii australieni dupa ce a fost surprins de aparatul radar gonind cu 231 km/h intr-o... camioneta.

Iti mai aduci aminte de isprava tanarului american prins cu 334 de kilometri pe ora? Ei bine, se pare ca Hector Fraire are un 'var' peste mari si tari, la celalalt capat al lumii, in indepartata Australie.

Vorbim, mai exact, despre un sofer in varsta de numai 21 de ani, care a fost surprins recent de autoritatile de pe continentul cu acelasi nume ruland cu 231 km/h intr-o zona cu limita de 110 kilometri pe ora.

Nu diferenta de viteza i-a lasat insa cu gura cascata pe politistii prezenti la datorie, factorul surpriza constand mai degraba in automobilul implicat in incalcarea legii: o camioneta marca Holden...

Acestia vor avea insa suficient timp la dispozitie pentru a deslusi misterul, printre 'pedepsele' primite de tanarul australian numarandu-se inclusiv confiscarea masinii - pe langa permisul de conducere, evident.

De asemenea, acelasi sofer in varsta de numai 21 de ani va mai trebui sa raspunda si in fata unui judecator pentru stilul de condus complet iresponsabil de care a dat dovada.

Holden confiscat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2016