A platit 122.000 de euro pe o limuzina BMW plina de probleme. "Asta am primit in schimbul banilor mei!"

A platit 122.000 de euro pe o limuzina BMW plina de probleme. "Asta am primit in schimbul banilor mei!"
  • Proprietarul unui BMW Seria 7 de ultima generatie a prezentat numeroasele probleme avute cu limuzina de lux
  • Automobilul pe care a platit peste 122.000 de euro a avut nevoie de mai bine de 10 reparatii in doar 54.000 de km
Distribuie pe Facebook

Clientul unui BMW Seria 7 de ultima generatie si-a facut publice nemultumirile cu privire la limuzina in valoare totala de peste 122.000 de euro... dupa ce aceasta a suferit mai mult de zece reparatii intr-o perioada de doar 54.000 de kilometri.

Atunci cand cumperi o masina noua, ei bine... te astepti ca totul sa functioneze perfect o buna perioada de timp. Daca mai platesti si peste 122.000 de euro pe limuzina de lux - ca BMW Seria 7, de exemplu - este complet normal sa ai asteptari extrem de ridicate de la bunul cumparat.

Ceea ce parea doar o alta dorinta indeplinita pentru posesorul acestui automobil s-a transformat rapid intr-un cosmar de zile mari. Prima problema cu vehiculul care a costat o avere a aparut la numai 18.000 de kilometri, de vina fiind sistemul de climatizare instalat in scaunul soferului.

2.000 de kilometri mai tarziu, respectivul Seria 7 a fost readus in service. Nava amiral a companiei BMW, vanduta in schimbul fabuloasei sume de 122.700 de euro, a necesitat o reparatie la nivelul trapei din plafon, potrivit jurnalului trecut de proprietar pe caroseria de culoare neagra.

Problemele au continuat sa curga pentru automobilul din cazul de fata, componente ale motorului V8 biturbo, scaunelor cu reglare electrica si chiar suspensiei pe aer cazand rand pe rand. Mai mult decat atat, unele dintre acestea s-au defectat inclusiv dupa ce au fost inlocuite.

Intr-un final, dupa ce a bifat 12 evenimente in numai 54.082 de kilometri, proprietarul respectivului Seria 7 s-a dat batut si a prezentat public situatia extrem de neplacuta prin care a trecut. Sperand, altfel, ca nimeni nu va mai cumpara niciodata limuzina de lux a companiei BMW.

Probleme cu BMW Seria 7

Probleme cu BMW Seria 7

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2018