A platit 300 de dolari pe un Porsche Cayenne cu motor V8. Cand a ajuns la service pentru verificari...

A platit 300 de dolari pe un Porsche Cayenne cu motor V8. Cand a ajuns la service pentru verificari...
  • A platit 300 de dolari pe un Porsche Cayenne cu motor V8
  • Cand a ajuns la service pentru verificari a avut parte de un soc
Distribuie pe Facebook

... a avut parte de un soc. Costul reparatiilor imediate este de peste cinci ori mai mare decat pretul de achizitie al SUV-ului asamblat in urma cu aproximativ o decada si jumatate, in cursul anului 2005.

Un Porsche Cayenne cu motor V8 la numai 300 de dolari? Cu toate ca o astfel de situatie pare de neconceput, ei bine... urmatorul exemplar nu a costat mai mult - ba chiar dimpotriva!, decat un smartphone high-end in perioada de reduceri.

Asamblat in urma cu aproximativ o decada si jumatate, in cursul anului 2005, respectivul SUV s-a vandut, ce este drept, complet nefunctional. Asa se face ca prima vizita la service nu a aratat deloc bine pentru noul proprietar.

Motorul V8 despre care am tot discutat in randurile anterioare si, fie acum vorba intre noi, reprezinta punctul principal de atractie al acestui Porsche Cayenne are nevoie de un inlocuitor. Operatiune ce costa 1.600+ de dolari, doar manopera.

Ulterior, SUV-ul asamblat in urma cu aproximativ o decada si jumatate, in cursul anului 2005, va necesita si alte reparatii. Inclusiv unele de natura estetica, daca noul proprietar se va incadra in bugetul de 3.000 de dolari pregatit.

Cum arata, dar si ce probleme are un Porsche Cayenne cu motor V8 la numai 300 de dolari, in detaliu, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video. Nu uita insa: un smartphone high-end, chiar si la reduceri, costa mai mult decat atat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2020