A platit bani grei ca sa conduca o masina noua de lux, insa a primit in schimb una cu caroseria crapata

A platit bani grei ca sa conduca o masina noua de lux, insa a primit in schimb una cu caroseria crapata
  • Un canadian a avut parte de socul vietii sale dupa ce i-a fost livrata mult ravnita Tesla P90D
  • Omul nostru a descoperit cateva zile mai tarziu ca exemplarul primit avea montantul A crapat
Distribuie pe Facebook

Un canadian a avut parte de socul vietii sale cand a vazut cu ce defect venea din fabrica masina de lux pe care tocmai platise peste 125.000 de dolari.

Disponibila in schimbul unui sume minime de 127.100 de dolari, noua Tesla Model S 90D nu este nici pe departe cea mai ieftina masina vanduta pe teritoriul Canadei. Dar scump nu inseamna intotdeauna si bun sau calitativ, dupa cum avea sa descopere pe propria-i piele un client din Toronto.

Fericit nevoie mare ca i-a fost intr-un final livrat, omul nostru nu a observat initial ca exemplarul comandat avea o crapatura la nivelul stalpului frontal. Atentie, in cazul de fata discutam despre o singura piesa din aluminiu care se intinde pana la montantul C, astfel ca ea poate face diferenta in caz de accident!

Odata ce si-a revenit din socul initial, nefericitul posesor al acestui Model S P90D a contactat imediat compania americana. Raspunsul oferit de Tesla a fost insa unul sub asteptari: masina trebuie dusa intr-unul dintre cele doar doua service-uri autorizate din Toronto, pentru a se vedea cum poate fi... reparata.

Reamintim inca o data: vorbim despre un automobil nou-nout, pentru care clientul a platit un minimum de 127.100 de dolari, imposibil de condus din cauza unei probleme ce pune in pericol siguranta soferului si a pasagerilor sai. Cu toate acestea, exemplarul problematic nu a fost inca inlocuit.

Acum, daca mai conteaza, fiecare Tesla Model S 90D este livrata la pachet alaturi de o baterie cu capacitatea de 90 kWh. Potrivit companiei americane, respectiva masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 4.4 secunde, in timp ce autonomia totala se ridica la 473 de kilometri.

Tesla Model S cu caroseria crapata

Tesla Model S cu caroseria crapata

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2017