A platit numai 15.000 de dolari pe limuzina care concureaza cu S-Class. Masina din 2013 are...

A platit numai 15.000 de dolari pe limuzina care concureaza cu S-Class. Masina din 2013 are...
  • A platit numai 15.000 de dolari pe limuzina care concureaza cu S-Class
  • Este vorba despre un Hyundai Equus cu motor V8 si an de fabricatie 2013
  • Automobilul sud-coreean a primit din fabricat numeroase dotari de top
Distribuie pe Facebook

... motor V8 de circa 430 de cai putere, compartiment refrigerator in consola din spate si, nu in ultimul rand, scaune cu functie de masaj.

Inainte de a-si crea propria divizie de lux si lansa pe piata limuzina Genesis G90, Hyundai isi vindea nava amiral sub denumirea de Equus. Despre masina fabricata pana la mijlocul anilor 2010 este vorba, de altfel, si in urmatorul material.

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes S-Class, vechea masina de lux a companiei sud-coreene oferea motorizari cu pana la opt cilindri in V si puteri maxime de 429 CP, plus numeroase dotari premium.

In cazul ultimei afirmatii, ca argumente de necombatut vin in special scaunele spatele individuale. Care, dupa cum este cazul pasagerului din dreapta, nu doar ca beneficiaza de functie de masaj, ci se si inclina pentru un maximum de confort.

Pasagerii vechiului Hyundai Equus se vor mai bucura si de alte surprize, precum perdelutele electrice, sistemul cu reglare automata a temperaturii sau, daca iti vine sa crezi, compartimentul refrigerator regasit in consola supradimensionata.

Intr-o alta ordine de idei, masina de lux a companiei sud-coreene nu este cu nimic mai prejos decat... de ce nu, un Mercedes S-Class construit in aceeasi perioada de timp. Costa insa mult mai putin decat limuzina germanilor din Stuttgart.

Chiar daca pare greu de crezut, exemplarul din cazul de fata - un 2013 cu motor V8 de cinci litri si toate echipamentele anterior mentionate, la care se adauga un rulaj mai mic de 130.000 de kilometri, a fost achizitionat cu numai 15.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2018