A renuntat la Top Gear dupa numai patru sezoane. Vestea care ii va intrista pe fanii emisiunii britanice

A renuntat la Top Gear dupa numai patru sezoane. Vestea care ii va intrista pe fanii emisiunii britanice
  • Matt LeBlanc paraseste Top Gear
  • Acesta prezinta emisiunea britanica din 2016
  • Sezonul 26 este ultimul pentru american
Distribuie pe Facebook

Sezonul cu numarul 26 va fi ultimul in care vom vedea Top Gear in formula actuala. Unul dintre prezentatorii emisiunii britanice a luat decizia de a parasi corabia dupa doar doi ani.

Chiar daca lucrurile pareau sa mearga din ce in ce mai bine, o noua "nenorocire" s-a abatut asupra Top Gear. Matt LeBlanc a dezvaluit ca sezonul cu numarul 26, programat pentru anul 2018, va fi ultimul pentru el ca prezentator al celebrei emisiuni britanice.

Actorul in varsta de 50 de ani, cunoscut in special pentru interpretarea lui Joey din celebrul sitcom Friends, a luat aceasta decizie din cauza timpului prea indelungat petrecut departe de familia si prietenii sai.

"Voi ramane un fan al emisiunii Top Gear si le urez succes colegilor. Le multumesc pentru experienta minunata", a declarat Matt LeBlanc. La randul lor, Chris Harris si Roy Reid si-au exprimat recunostinta pentru momentele frumoase petrecute alaturi de american.

Fostul star al serialului Friends s-a alaturat emisiunii britanice in anul 2016, intr-o perioada tumultoasa pentru aceasta. Jeremy Clarkson tocmai fusese concediat de BBC din partea unui conflict cu unul dintre producatori.

Pe de-o parte indragitul, iar pe de alta parte controversatul prezentator britanic nu a plecat insa de unul singur de la Top Gear, el fiind urmat de Richard Hammond si James May. Cei trei au la momentul de fata propriul show, The Grand Tour, produs de gigantul Amazon.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2018