A stat pe bara opt ani de zile. Cu cat se vinde acum acest Ford Focus RS

  • Un Ford Focus RS din 2009 va fi scos la licitatie luna viitoare
  • Exemplarul in cauza are numai 72 de kilometri la bord
  • Hot-hatch-ul american a fost estimat la 32.000 - 36.000 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Doi britanici au cumparat in 2009 un Focus RS nou-nout, insa nu s-au atins de el nici pana in ziua de astazi. Curand, masina americana cu numai 72 de kilometri la bord va fi scoasa la licitatie.

Chiar daca nu s-a putut lauda si cu un sistem de tractiune integrala, vechiul Ford Focus RS a avut mare priza la public. Pana la urma urmei, hot-hatch-ul american arata demential la exterior, iar motorul turbo de 2.5 litri si 305 CP ascuns sub capota aducea primii 100 km/h dupa doar 5.9 secunde.

Respectivul model a fost inlocuit intre timp cu unul si mai potent - din absolut toate punctele de vedere, insa a ramas in continuare unul dintre preferatii adeptilor genului. Care se vor bucura nespus sa auda ca un exemplar nou-nout a pornit in cautarea unei... noi case.

Iesit de pe portile fabricii Ford in cursul anului 2009 si ajuns ulterior pe mainile unei familii de britanici, acest Focus RS a parcurs numai 72 de kilometri in ultimii opt ani. Anuntul de vanzare mai dezvaluie o vizita la service in octombrie 2016 si doua inspectii tehnice (MOT) in 2015 si 2016.

De asemenea, despre respectivul exemplar al hot-hatch-ului american mai putem spune si ca a obtinut un scor de 134 din 135 la evaluarea casei ClassicCarAuctions. De aici si speranta celor din urma de a obtine pe masina undeva intre 32.000 si 36.000 de lire sterline.

O suma destul de mare daca tinem cont ca acest Focus RS nu dispune nici macar de un sistem de climatizare automata. Ramane acum de vazut, cu ocazia vanzarii organizate in weekendul 1 - 2 aprilie 2017, daca va exista vreun client si cat va plati el pe respectivul Ford de 305 cai putere.

Ford Focus RS de vanzare

Ford Focus RS de vanzare

Ford Focus RS de vanzare

Ford Focus RS de vanzare

Ford Focus RS de vanzare

Ford Focus RS de vanzare

Ford Focus RS de vanzare

Ford Focus RS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Focus RS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2017