Acum e momentul sa cumperi una. Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit un discount de 12.000 de dolari

Acum e momentul sa cumperi una. Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit un discount de 12.000 de dolari
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit un discount de 12.000 de dolari
  • In configuratia de baza, aceasta ofera o motorizare aspirata cu sase cilindri in V
  • Varianta de top impresioneaza in special prin sistemul de propulsie cu 377 CP
Distribuie pe Facebook

In configuratia de baza, aceasta ofera o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri, proiectata pentru a livra rotilor de pe puntea fata o putere maxima de 310 CP.

Lansata pe piata in urma cu mai putin de opt ani, prima Acura RLX din istorie este pe cale sa devina istorie. Din absolut toate punctele de vedere, compania producatoare anuntand deja ca masina dezvoltata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class nu va primi o noua generatie.

De altfel, acesta este si motivul pentru care cumparatorii berlinei de clasa mare, ce nu a reusit sa adune mai mult de 1.019 de unitati comercializate pe parcursul lui 2019, vor primi o reducere de pana la 12.000 de dolari.

Ca o comparatie, clientii actualului BMW Seria 5 sunt asteptati in showroom-uri cu discount-uri de 5.000 de dolari, pe cand rivalii de la Audi nu au de gand sa scada decat 4.000 de dolari din nota de plata a lui A6, potrivit publicatiei CarsDirect. Economii si mai mici vor face persoanele ce achizitioneaza un Lexus GS: "doar" 3.000 de dolari.

Revenind acum la subiectul principal al acestei discutii, si anume prima Acura RLX, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume ca Mercedes E-Class se vinde la preturi incepand de la 54.900 de dolari.

Versiunea de baza, dupa cum precizam si anterior, ofera o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri, care dezvolta undeva in jurul a 310 cai putere. Echiparea standard cuprinde inclusiv tapitarie din piele neagra, jante pe 19 inch, cutie automata cu zece rapoarte, plus scaune fata cu actionare electrica si functie de incalzire.

In ceea ce priveste varianta de top, aceasta porneste de la 61.900 de dolari si impresioneaza in special prin sistemul de propulsie cu trei motoare electrice si un benzinar V6, ce livreaza tuturor celor patru roti 377 CP.

Acura RLX

Acura RLX

Acura RLX

Acura RLX

Acura RLX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Acura RLX
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2020