Acum e momentul sa cumperi una. Masina cu motor turbo si tractiune spate nu mai primeste nicio alta generatie

Acum e momentul sa cumperi una. Masina cu motor turbo si tractiune spate nu mai primeste nicio alta generatie
  • Fiat nu se gandeste sa lanseze un nou 124 Spider
  • Actualul model a debutat acum patru ani, in 2015
  • Preturile pe piata din Romania pornesc de la 27.727 euro
Distribuie pe Facebook

In prezent, pe piata din Romania, preturile pornesc de la 27.727 de euro. Potrivit configuratorului oficial, clientii au la dispozitie doua variante de echipare.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ patru ani, chiar la mijlocul acestei decade, singurul automobil pe care Fiat il ofera intr-o configuratie cu tractiune spate se apropie incet, dar sigur de sfarsitul carierei sale. Iar odata iesit din productia de serie...

... actualul 124 Spider nu va mai primi nicio alta sansa ca sa straluceasca. Aparent, modelul cu motor turbo de 1.4 litri si plafon retractabil - care foloseste platforma actualei Mazda MX-5 - nu este suficient de important pentru viitorul companiei din Cizma.

De vina pentru aceasta situatie sunt, cel mai probabil, si vanzarile slabe ale sportivei italiene, doar 7.800 de exemplare ajungand in 2017 pe strazile Europei. Pe piata din Romania, aceasta se vinde la preturi incepand de la suma de 27.727 de euro.

Masina construita pe platforma actualei Mazda MX-5 este disponibila in doua versiuni diferite de echipare, 124 Spider si Lusso. Cea din urma ofera in plus si aer conditionat automat, tapiterie din piele neagra sau tabac ori senzori de parcare spate.

Decapotabila cu tractiune spate a companiei Fiat gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de 1.4 litri, care dezvolta 140 de cai putere. Livrarea valorilor maxime catre roti se face fie printr-o cutie manuala, fie printr-o transmisei automata.

Noul Fiat 124 Spider - Galerie Foto

Noul Fiat 124 Spider - Galerie Foto

Noul Fiat 124 Spider - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (97) Poze Noul Fiat 124 Spider - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 27 August 2019