Afacerile TiriacAuto au scazut cu doua treimi fata de 2008

Afacerile TiriacAuto au scazut cu doua treimi fata de 2008
In ultimii trei ani, afacerile din auto ale omului de afaceri Ion Tiriac au scazut cu doua treimi. In 2010, scaderea a fost de 30% fata de anul precedent.
Distribuie pe Facebook

Pe baza datelor publicate de Ministerul Finantelor, grupul auto format din 14 companii, dintre care patru importatori si 10 dealeri, a inregistrat o puternica scadere a veniturilor de la inceputul crizei.

"In ultima perioada ne-am concentrat eforturile in directia reorganizarii resurselor si activitatilor TiriacAuto. Am actionat simultan pe mai multe planuri de business - am redus cat mai mult cheltuielile, am amanat proiectele care nu erau absolut necesare si am reorientat bugetele catre acele segmente importante pentru client - portofoliu, stocuri, oferte post-vanzare si promotii", a explicat Marius Pitigoi, coordonator Grup Auto Tiriac Holdings, citat de ZF.ro.

Divizia de retail a Grup Auto Tiriac Holdings detine drepturile de distributie pentru marcile Ford, Hyundai, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar si Mercedes-Benz.

In ultimul an, importurile marcilor Jeep, Chrysler si Dodge au fost preluate de catre AutoItalia de la Mercedes-Benz Romania, companie din Grupul Auto Tiriac Holdings.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2011