AMG pregateste un Mercedes A-Class exploziv, de 350 cai putere!

AMG pregateste un Mercedes A-Class exploziv, de 350 cai putere!
Este adevarat, zvonurile cu privire la un Mercedes A-Class AMG nu sunt tocmai de ieri, de azi, insa ideea unui astfel de model pare acum mult mai receptiva. Iar aceasta situatie se petrece si din cauza faptului ca germanii ne-au oferit o prima impresie despre cum va arata viitorul A-Class.
Distribuie pe Facebook
Sinceri sa fim, ultimul Mercedes A-Class nu a fost tocmai o masina grozava, ci mai degraba o aparitie extrem de plictisitoare. Insa in cazul in care noul A-Class Concept se va transforma ca prin minune intr-o versiune de serie (si chiar asa se va intampla, pentru ca varianta de productie urmeaza a prelua 85% din designul conceptului), atunci modelul constructorului din Stuttgart va deveni instantaneu o stea a segmentului din care face parte. In plus, daca zvonurile conform carora AMG lucreaza la un A-Class de 350 cai putere echipat cu tractiune integrala devin realitate, atunci denumirea A-Class va fi stearsa si curatata de toate pacatele.

Desi nu avem nici un fel de detaliu oficial legat de ceea ce urmeaza a se ascunde sub capota, ultimele zvonuri indicau prezenta unui propulsor turbo, in patru cilindri, cu o capacitate de doi litri. Asadar, se pare ca avem de-a face cu o mica sansa ca impresionantul Subaru Impreza WRX Sti sa se confrunte cu ceva competitie neasteptata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2011