Arata ca o naveta spatiala, dar costa o nimica toata. Poze reale

Arata ca o naveta spatiala, dar costa o nimica toata. Poze reale
  • Arata ca o naveta spatiala, dar costa o nimica toata
  • Unde mai pui ca sub capota se ascunde o motorizare V6
Distribuie pe Facebook

Unde mai pui ca sub capota se ascunde o motorizare V6, in timp ce pachetul disponibil cuprinde inclusiv tapiterie din piele, plafon panoramic si incalzire in scaune.

Se remarca numaidecat prin finisarea in doua culori de la nivelul caroseriei in doua portiere, probabil cele mai mari instalate vreodata pe un model de volum, insa nici prizele de aer de deasupra blocurilor optice frontale sau stopurile nonconformiste nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Daca vine vorba despre reteta specifica departamentului exterior, vechiul Renault Avantime isi merita pe deplin denumirea, fiind cu mult inaintea vremurilor sale din punct de vedere estetic, fara exagerare.

Renault Avantime de vanzare

Renault Avantime de vanzare

Cu o naveta spatiala parca ai insa de-a face si la nivel de interior, acolo unde plansa de bord impartita in trei segmente redefineste conceptul de minimalism. Cele mai multe dintre comenzile modelului fabricat in cursul anului 2002 regasindu-se in extremitatea partii din dreapta, montate imediat sub montantul A.

Echiparea disponibila in cazul de fata cuprinde, dupa cum precizam si anterior, de altfel, inclusiv tapiterie din piele, plafon panoramic si incalzire in scaune, plus faruri cu xenon si jante pe 17", printre altele.

Propunerea respectivului Renault Avantime se incheie cu o motorizare aspirata in sase cilindri, de trei litri si putin peste 200 de cai putere. Care lucreaza alaturi de o cutie automata in cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata pentru un sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 9.2 secunde, aparent.

Nota de plata a modelului scos, de curand, la vanzare, pe piata din Olanda se ridica la 7.750 de euro, in timp ce instrumentele de bord indica doar 132.026 de kilometri parcursi pana la momentul de fata.

Renault Avantime de vanzare

Renault Avantime de vanzare

Renault Avantime de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Renault Avantime de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2021