Are motor de 200 CP, piele si scaune individuale, dar se vinde la pret de Dacie la mana a doua

  • Un Passat CC din 2012 se vinde in SUA cu doar 6.356 de dolari
  • Automobilul Volkswagen vine cu un motor turbo de 2.0 litri si 200 CP
  • Exemplarul in cauza ofera numeroase dotari in standard
Distribuie pe Facebook

Fabricat la inceputul anilor 2010, acest Volkswagen CC de prima generatie ar putea fi noul favorit al amatorilor de chilipiruri.

Jumatate coupe, jumatate sedan si 100% grozav. Este motto-ul dupa care s-a ghidat Volkswagen atunci cand a lansat pe piata vechiul Passat CC, probabil cel mai interesant model cu patru usi pe care nemtii l-au vandut deceniul trecut.

Si chiar daca au trecut mai bine de zece ani de la prima sa aparitie in public, stramosul noului Arteon ramane in continuare o aparitie extrem de interesanta si atragatoare, cu importanta mentiune ca pretul de achizitie a scazut dramatic.

Cel putin in SUA, acolo unde un dealer din statul american New Jersey are pe stoc o masina 2.0 turbo din 2012, pe care incearca sa obtina undeva in jurul a 6.300 de dolari - cu toate ca ceasurile de bord nu indica decat 171.000 de kilometri.

De altfel, respectivul Passat CC se poate lauda cu numeroase dotari, primul proprietar al coupe-ului in patru usi de la Volkswagen optand si pentru tapiterie din piele in doua culori sau scaune fata cu reglare electrica, plus incalzire.

Alte detalii includ jante din aliaj pe 17 inch, suspensie sport, diferential electronic, volan multifunctional in trei spite, pilot automat, acces fara cheie si sistem audio cu display tactil, potrivit anuntului de vanzare publicat pe site-ul dealer-ului.

In ceea ce priveste propulsia respectivului automobil, un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase trepte de viteza pentru a livra puntii fata aproximativ 200 de cai putere.

Numarul kilometrilor parcursi de acest Volkswagen Passat CC din anul 2012 si pana in prezent se ridica la 171.000, dupa cum precizam si anterior, in timp ce nota de plata a coupe-ului in patru usi este de - reamintim!, 6.356 de dolari.

VW Passat CC de vanzare

VW Passat CC de vanzare

VW Passat CC de vanzare

VW Passat CC de vanzare

VW Passat CC de vanzare

VW Passat CC de vanzare

VW Passat CC de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze VW Passat CC de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2019