Are motor de 290 de cai, scaune cu memorie si bancheta incalzita, dar se vinde la pret de Dacie. Poze reale

Are motor de 290 de cai, scaune cu memorie si bancheta incalzita, dar se vinde la pret de Dacie. Poze reale
  • Are motor de 290 de cai, scaune cu memorie si bancheta incalzita, dar se vinde la pret de Dacie
  • Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv tapiterie din piele, jante din aliaj si trapa pentru plafon
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv tapiterie din piele, jante din aliaj si trapa pentru plafon.

Un Opel fabricat la mijlocul anilor 2000 a fost scos, recent, la vanzare, pe internet. Finisat intr-o nuanta banala de gri deschis, urmatorul Vectra Caravan gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu sase cilindri in V si capacitatea de 2.8 litri.

Respectiva unitate a primit insa, anterior, un chip tuning, astfel ca puterea maxima livrata rotilor de pe puntea fata a crescut de la 230 la 290 de cai, conform anuntului publicat pe un site de specialitate.

Opel Vectra de vanzare

Opel Vectra de vanzare

Din pacate, actualul proprietar nu ofera niciun fel de informatie cu privire la timpul necesar rezolvarii problemei 0 - 100 de kilometri pe ora, dar versiunea standard, de fabrica, are nevoie de aproximativ 7.5 secunde pentru proba mentionata anterior. Aparent.

Seria vestilor bune continua cu echiparea extrem de bogata, compusa din faruri cu xenon, scaune fata cu reglare electrica, incalzire, ventilatie si functie de memorare a pozitiei, bancheta spate incalzita.

In plus, acelasi Opel Vectra Caravan fabricat in cursul anului 2005 si scos, recent, la vanzare, pe internet mai ofera si tapiterie din piele, jante din aliaj, de trapa pentru plafon. Totodata, din peisaj nu lipsesc nici senzorii de parcare, dar nici climatizarea automata.

Nota de plata se apropie de suma de 8.000 de euro, insa respectivul exemplar nu a parcurs decat 93.561 de kilometri pana la momentul de fata, conform anuntului publicat pe un site de specialitate.

Opel Vectra de vanzare

Opel Vectra de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Opel Vectra de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 August 2021