Are motor turbo de 274 CP, piele si tractiune integrala, dar se vinde la pret de Dacie Logan la mana a doua

  • Un american isi vinde la licitatie vechea Mazdaspeed6
  • Masina japoneza are motor turbo de 274 CP si tractiune integrala
  • Cea mai mare suma oferita se ridica la 2.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricata la mijlocul anilor 2000 si rulata pentru doar 85.000 de kilometri, aceasta Mazda6 ar putea fi noua favorita a amatorilor de chilipiruri.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, prima generatie a modelului Mazda6 a fost disponibila la vanzare inclusiv intr-o versiune de performanta.

Comercializata peste Ocean sub indicativul Mazdaspeed6, aceasta varianta de motorizare gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu capacitatea de 2.3 litri si 270 CP.

Despre familista japoneza cu veleitati de sportiva este vorba, de altfel, si in cazul de fata, un astfel de exemplar facandu-si recent aparitia la vanzare pe celebrul site Bring a Trailer.

Mazdaspeed6 de vanzare

Mazdaspeed6 de vanzare

Mazdaspeed6 de vanzare

Fabricata la mijlocul anilor 2000, aceasta Mazdaspeed6 are numai 85.000 de kilometri la bord si ofera inclusiv o cutie manuala in sase rapoarte, plus tapiterie din piele neagra.

Trapa actionata electric, instalatia audio de la Bose sau jantele din aliaj pe 18 inch promit, la randul lor, sa atraga atentia potentialilor cumparatori ai masinii japoneze de 270 CP.

Nota de plata, care se ridica la doar 2.500 de dolari cu aproape o zi si jumatate inaintea inchiderii licitatiei online, reprezinta un alt punct principal de atractie in cazul de fata.

Exista insa si o mare problema cu aceasta Mazda6 din 2006, respectivul exemplar avand mari probleme cu rugina - dupa cum se poate vedea inclusiv in imaginile atasate articolului.

Atat cabina, cat si motorizarea turbo de 2.3 litri, cuplata la un sistem de tractiune integrala, sunt in stare buna si functioneaza asa cum ar trebui sa o facata, potrivit anuntului.

Mazdaspeed6 de vanzare

Mazdaspeed6 de vanzare

Mazdaspeed6 de vanzare

Mazdaspeed6 de vanzare

Mazdaspeed6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (120) Poze Mazdaspeed6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 August 2018