Asa va arata viitorul Ford Mondeo?

Asa va arata viitorul Ford Mondeo?
Asa sustin cel putin englezii de la Auto Express, care au desenat viitorul Mondeo in urma unor ponturi oficiale. Si, daca ne uitam dupa linii si continuitate, s-ar putea sa aiba dreptate. Chiar daca momentan viitorul Mondeo este in stadiul de desen virtual, ne asteptam ca pana la sfarsitul acestui an sa vedem primele poze oficiale cu viitoarea limuzina din gama Ford.
Distribuie pe Facebook

La exterior, este de asteptat ca viitorul Mondeo sa aiba o linie de coupe in 4 usi, precum modelele CLS sau Passat CC, ca doar e la moda. In plus, spatele va fi lucrat complet, pentru ca la modelul actual, spatele a primit si cele mai multe critici negative.

In plus, elementele exterioare precum stopuri, faruri, oglinzi, jante si arcadele rotilor vor primi o atentie speciala, acestea fiind refacute complet si redesenate futurist, finisate in materiale noi si calitative.

Asa va arata viitorul Ford Mondeo?

Evident, nu va trece mult timp pana cand vom vedea si varianta ST a modelului Mondeo. Insa se pare ca Ford va pastra motorizarile clasice pe benzina si motorina, iar in 2012 va avea si un model hibrid.

Asa va arata viitorul Ford Mondeo?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 August 2010