Asta primeai daca nu plateai nimic in plus. Uite cum arata vechiul BMW Seria 7 E38 in varianta cheala

Asta primeai daca nu plateai nimic in plus. Uite cum arata vechiul BMW Seria 7 E38 in varianta cheala
  • Asta primeai daca nu plateai nimic in plus
  • Uite cum arata vechiul BMW Seria 7 E38 in varianta cheala
Distribuie pe Facebook

Un BMW Seria 7 cu transmisie manuala, aer conditionat si tapiterie din material textil? Nu este niicun fel de gluma sau exagerare!

Scos la vanzare, de curand, pe celebra platforma Cars and Bids, urmatorul BMW Seria 7 a reusit sa atraga nenumarate priviri. In special datorita sau din pricina, in functie de unghiul din care priveste fiecare dintre noi, mai multor dotari (lipsa).

Fabricat in urma cu mai bine de doua decenii si jumatate, inca din prima parte a anilor '90, respectivul 730i E38 se remarca numaidecat prin tapiteria din material textil. Si nu piele, asa cum te-ai astepta de la o masina de lux.

BMW 730i de vanzare

BMW 730i de vanzare

Nonconformistul meniu continua cu transmisia in cinci rapoarte, aerul conditionat si perechea de scaune fata, toate cu actionare manuala. Cat despre sistemul audio, cumparatorul acestui BMW Seria 7 va fi nevoit sa traiasca... cu un casetofon.

In compartimentul motor, respectivul 730i E38 a pregatit un V8 aspirat de trei litri si undeva in jurul a 215 cai putere. Sinonim cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 8.3 secunde, conform datelor din vremurile de atunci.

Construit in urma cu mai bine de doua decenii si jumatate, inca din prima parte a anilor '90, acelasi BMW Seria 7 vine si cu o caroserie verde. In plus, exemplarul scos la vanzare, de curand, pe celebra platforma Cars and Bids ofera si jante pe 16".

Despre respectivul 730i E38 mai trebuie spus si ca a fost importat din Spania, iar numarul kilometrilor parcursi pana la momentul de fata depaseste 214.645. Cat despre nota de plata, vorbim despre o suma de 10.069 de dolari.

BMW 730i de vanzare

BMW 730i de vanzare

BMW 730i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (119) Poze BMW 730i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2021