Atentie soferi cu masini dubioase! Politia verifica toate masinile cu numere straine!

Atentie soferi cu masini dubioase! Politia verifica toate masinile cu numere straine!
Daca ai o masina pe Anglia, Bulgaria sau alta tara, ar fi bine sa verifici valabilitatea tuturor actelor. Mai precis, daca nu ai asigurare, ITP sau numere valabile, nu mai folosi acea masina. Politia face controale drastice (era si cazul), iar orice masina care nu este in regula va ramane fara numere si chiar poate fi confiscata.
Distribuie pe Facebook
Politistii rutieri vor organiza, la nivel national, actiuni pentru reducerea accidentelor rutiere in care sunt implicate autovehicule inmatriculate in alte state, conduse de cetateni romani.
Astfel, politistii rutieri si cei de ordine publica vor desfasura, in perioada 16 - 18 august, verificari in trafic privind modul in care sunt respectate normele rutiere de catre persoanele care conduc autovehicule inmatriculate in strainatate.
Politistii vor actiona, in special in zonele unde se concentreaza un numar mare de cetateni romani intorsi din strainatate si care conduc autovehiculele inmatriculate in alte state, cu care s-au intors in tara, in localitatile in care sunt preconizate reuniuni sau alte manifestari, ce pot atrage un numar mare de participanti (festivaluri, targuri sau zile ale unor localitati), precum si in statiunile turistice unde, in aceasta perioada se afla un aflux mare de vizitori.
Actiunile au loc sub coordonarea Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.
Distribuie pe Facebook
mai multe