Atentie, vanatoare de vitezomani in Capitala!

Atentie, vanatoare de vitezomani in Capitala!
Politistii rutieri din Capitala vor fi de luni pana duminica pe principalele artere din Bucuresti, pentru prinderea soferilor care depasesc viteza legala.
Distribuie pe Facebook
Actiunea "Speed Operation" este desfasurata de politistii rutieri din Capitala, in perioada 22-28 august, sub egida Tispol si vizeaza protejarea participantilor la trafic, reducerea numarului accidentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive si asigurarea unui climat de siguranta rutiera. "Speed Operation" se va desfasura pe principalele artere din Capitala, au declarat, luni, reprezentantii Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti.
Organizatia Tispol a fost infiintata de fortele de politie rutiera din Europa, in scopul perfectionarii modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a numarului de victime in urma accidentelor. Tispol si fortele de politie rutiera din Europa actioneaza impreuna pentru reducerea costurilor societatii, cauzate de cei peste 39.000 morti si 3,5 milioane de raniti inregistrati anual pe drumurile Uniunii Europene.

Sursa: Gandul

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 August 2011