Au activat pilotul automat si s-au pus la somn. Politia a surprins masina gonind cu 150 km/h pe autostrada

Au activat pilotul automat si s-au pus la somn. Politia a surprins masina gonind cu 150 km/h pe autostrada
  • Masina gonea cu 150 km/h pe autostrada
  • Pasagerii dormeau
  • Soferul risca acum pana la 5 ani de inchisoare
Distribuie pe Facebook

O Tesla Model S a fost surprins pe o autostrada din Canada in timp ce gonea cu 150 de km/h. Atat soferul cat si pasagerul din dreapta dormeau iar masina era "condusa" de functia Autopilot.

Atunci cand a debutat pe piata, Tesla Model S a uimit audienta cu armata de tehnologii care, la acea vreme, nu se mai regaseau pe nicio masina de serie. Printre ele se numara si functia Autopilot care - desi nu e recomandat - poate conduce masina fara ca soferul sa intervina in vreun fel.

Tesla Model S

Desigur, acest lucru a dat nastere unor comportamente periculoase dar si unor accidente care, din pacate, uneori s-au soldat cu pierderea de vieti omenesti.

Tesla Model S

Chiar si asa, unii posesori de Tesla nu se invata minte. Cel mai recent caz vine din Canada, acolo unde politistii au fost anuntati ca o masina circula cu viteza excesiva pe autostrada.

Tesla Model S

Mare le-a fost mirarea cand, dupa ce au reusit sa prinda masina din urma, au observat ca scaunele din fata erau complet intinse si pasagerii...dormeau. Masina era controlata in tot acest timp de functia Autopilot.

Tesla Model S

Potrivit oamenilor legii, cand s-au apropiat de masina cu girofarul pornit, aceasta a accelerat inexplicabil pana la 150 de km/h.

Intr-un final au reusit sa traga masina, in siguranta, pe dreapta iar soferul in varsta de 20 de ani a fost initial amendat pentru ca circula cu viteza si i-a fost retinut permisul de conducere pentru 24 de ore.

Tesla Model S

Autoritatile, insa, s-au gandit ca soferul merita o pedeapsa mai mare, asa ca l-au acuzat de conducere periculoasa. Acesta risca acum suspendarea permisului pentru un an si poate sta chiar si 5 ani in inchisoare.

Tesla Model S

Tesla Model S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Tesla Model S
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2020