Au fost anuntate modelele ramase in cursa pentru Masina Anului 2022 in Lume. Nemtii nu au nici macar un singur automobil care sa se bata pentru marele premiu

Au fost anuntate modelele ramase in cursa pentru Masina Anului 2022 in Lume. Nemtii nu au nici macar un singur automobil care sa se bata pentru marele premiu
  • Au fost anuntate modelele ramase in cursa pentru Masina Anului 2022 in Lume
  • Nemtii nu au nici macar un singur automobil care sa se bata pentru marele premiu
Distribuie pe Facebook

Numele tuturor castigatorilor vor fi anuntate - potrivit ultimelor detalii si informatii prezentate publicului larg, peste aproximativ trei saptamani, in ziua de 13 a lunii aprilie.

Editia din 2022 a celebrei gale World Car Awards se apropie - cu pasi mari si repezi, de grandiosul sau final, juriul competitiei in cauza punand, recent, capat asteptarii si publicand denumirile modelelor ramase in cursa pentru premiile disponibile.

Mult anticipata lista debuteaza cu trio-ul format din Ford Mustang Mach-E, Hyundai Ioniq 5 si Kia EV6 - cu respectivele automobile luptand pentru ravnita distinctie de Masina Anului in Lume.

Urmeaza, intr-o ordine aleatorie, categoria World Electric Vehicle of the Year - acolo unde marea batalie se va da intre Hyundai Ioniq 5 si, de aceasta data, doua modele germane. Este vorba, dupa cate se pare, despre Audi e-tron GT si Mercedes EQS.

Eliminata din competitie, Dacia Sandero va urmari - de la distanta, cum Volkswagen Taigun, Toyota Yaris Cross si Opel Mokka lupta pentru a fi incoronate World Urban Car, inutil de precizat.

Categoria World Luxury Car readuce in prim plan automobilul cunoscut publicului larg sub numele de Mercedes EQS - aceasta duelandu-se cu Genesis GV70 si o alta masina germana, BMW iX, pentru prima treapta a clasamentului, bineinteles.

De cealalta parte, Audi e-tron GT revine pentru un meci memorabil - de poveste, cu duo-urile formate din BMW M3 / BMW M4 si Toyota GR86 / Subaru BRZ ce anunta World Performance Car.

Acelasi model german - si anume Audi e-tron GT, ar putea fi incoronat si World Car Design of the Year, daca va reusi sa convinga juriul World Car Awards sa il voteze in defavoarea unor nume extrem de familiare: Hyundai Ioniq 5, respectiv Kia EV6.

Distribuie pe Facebook
mai multe