Audi a gasit ac de cojocul noului G-Class. Surpriza pregatita de nemti sefilor de la Mercedes

Audi a gasit ac de cojocul noului G-Class. Surpriza pregatita de nemti sefilor de la Mercedes
  • Audi a gasit ac de cojocul noului G-Class
  • Surpriza pregatita de nemti sefilor de la Mercedes
Distribuie pe Facebook

Disponibil in premiera absoluta, viitorul produs al companiei cu sediul in Ingolstadt se anunta un cosmar inclusiv pentru proaspat relansatul Land Rover Defender.

Portofoliul nemtilor de la Audi ar putea fi completat, pana la finalul acestei decade, cu un off-roader capabil sa se concureze, de la egal la egal, cu legendarul Mercedes G-Class. Din pacate, meniul caracteristic respectivului vehicul nu reprezinta, pentru moment, decat o mare necunoscuta, insa este de asteptat ca noul autoturism sa se ofere, printre altele, si de un design robust, cu nenumarate linii drepte in echipare.

Audi AI:TRAIL quattroAudi AI:TRAIL quattro.

Un alt mister de proportii consta, mai mult ori mai putin surprinzator, in continutul fisei cu specificatii de ordin tehnic, ultimele zvonuri si speculatii vorbind, ce-i drept, despre o propulsie 100% electrica.

Viitorul off-roader al companiei cu sediul in Ingolstadt ar putea fi asamblat, daca va si primi unda verde pentru productia de serie, de Magna. Gandit pentru a concura inclusiv impotriva iconicului Land Rover Defender, automobilul cu pricina va ajunge in showroom-uri, teoretic, peste patru ani, pe parcursul lui 2027 atunci cand isi va intampina potentialii clienti si cumparatori alaturi de multiple dotari premium.

Audi AI:TRAIL quattroAudi AI:TRAIL quattro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Audi AI:TRAIL quattro
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2023