Audi complica inutil modul in care isi denumeste masinile. Ce detalii noi vor adauga nemtii

Audi complica inutil modul in care isi denumeste masinile. Ce detalii noi vor adauga nemtii
  • Compania Audi schimba modul in care isi denumeste masinile
  • Noile automobile vor fi insotite de un detaliu aditional
  • Vorbim depsre doua cifre care anunta nivelul de putere
Distribuie pe Facebook

Odata cu introducerea celei de-a patra generatii a limuzinei A8, nemtii de la Audi vor opta si pentru o noua metoda privind denumirea masinilor sale.

Audi a lansat la inceputul lunii trecute o noua generatie a limuzinei A8, insa a 'uitat' pe-atunci sa precizeze ca versiunea 4.0 a navei sale amiral va aduce cu sine inclusiv o abordare diferita din punctul de vedere al denumirii masinilor sale.

Compania germana si-a adus insa aminte de aceasta schimbare in urma cu numai cateva momente, atunci cand a publicat un comunicat oficial de presa cu privire la detaliile aditionale pe care le va introduce in partea posterioara a caroseriei.

Este vorba, mai precis, despre numerotatii complet diferite - care se aplica absolut fiecarei game aflate in portofoliu, indiferent de tipul motorizarii regasite in compartimentul motor, menite sa sublinieze nivelul de putere maxima oferit.

Vor exista de-acum incolo modele 30, 45 si chiar 70, cea din urma situatie semnaland prezenta la datorie a unui sistem de propulsie capabil sa genereze peste 400 kW, potrivit informatiilor anuntate in cursul zilei de astazi de Audi.

Nemtii au mai dezvaluit, de asemenea, si ca un A8 cu unitatea 3.0 TDI de 210 kW va fi comercializat sub denumirea A8 50 TDI, in timp ce varianta echipata cu motorizarea 3.0 TFSI cu 250 kW sub capota va primi indicativul A8 55 TFSI.

Seria exemplelor continua cu modelul Q2 de 85 kW, care urmeaza a deveni Q2 30 TFSI, in timp ce finalul comunicatului oficial de presa informeaza ca gamele S, RS si R8 vor scapa de aceasta redenumire inutila si deloc intuitiva.

Primul Audi care va pune in practica noua idee a departamentului de marketing privind modul in care trebuie botezat un automobil este A8, dupa cum precizam inclusiv la inceputul acestui material, ale carui vanzari debuteaza in toamna.

Noua denumire Audi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 August 2017