AutoItalia Group lanseaza serviciul propriu de asistenta

AutoItalia Group lanseaza serviciul propriu de asistenta
Incepand cu data de 1 august 2012, AUTOITALIA lanseaza in parteneriat cu Europ Assistance, propriul serviciu de asistenta rutiera sub marca proprie, numit AutoItalia Assistance.
Distribuie pe Facebook

Intitulat AutoItalia Assistance, serviciul ofera asistenta rutiera atat pentru Romania cat si pentru intreaga Europa astfel incat clientii AutoItalia pot uita de grija imobilizarii autovehiculului cauzata de accidente rutiere, erori neprevazute in functionare sau de incidente autoprovocate (chei incuiate in autoturism, combustibil neadecvat, lipsa combustibil, baterie descarcata, pana dubla).

Serviciul este impartit in 2 pachete care acopera toate necesitatile beneficiarilor:
1. Pachetul Standard - Pret Oferta speciala 12 Euro + TVA pe an
a. Asistenta in caz de avarie
b. Tractare
c. Recuperare Off Road
d. Asistenta prin telefon
e. Depozitare / parcare
2. Pachetul Aditional - Pret de lista 38 Euro + TVA pe an cuprinde, suplimentar fata de pachetul standard urmatoarele:
a. Posibilitatea continuarii calatoriei
b. Cazare la cel mai apropiat hotel de 3 stele
c. Inlocuirea temporara a vehiculului
d. Procurarea pieselor de schimb
e. Monitorizarea reparatiilor si livrarea pieselor (in situatia in care masina trebuie reparata la un service din afara Romaniei)
Pachetul Aditional este oferit gratuit tuturor vehiculelor noi comercializate de AutoItalia marca: Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, pentru o perioada de 12 luni, cu posibilitatea extinderii serviciului pana la 10 ani contra cost.
Serviciul (Pachetul Aditional) se ofera cu titlu gratuit, retroactiv modelelor vandute incepand cu data de 1 Mai 2012. Clientii care detin deja o masina comercializata de Grupul AutoItalia (marcile mentionate mai sus) pot beneficia de acest serviciu achizitionand serviciul contra cost.
Pentru a marca lansarea pe piata a acestui serviciu in regie proprie AutoItalia a pregatit o oferta speciala: 50% reducere pentru pachetul Standard, clientii putand achizitiona produsul la 12 euro (TVA inclus).
In atasamentul mailului gasiti detalii complete legate de acest nou serviciu iar pentru informatii suplimentare contactati:

Numar de telefon asistenta AutoItalia: 0312.221.221

AutoItalia Group lanseaza serviciul propriu de asistenta


Distribuie pe Facebook
mai multe