Autoritatile au dat anunt pe internet. Cu cat se vinde masina de politie cu motor V8 si pusca in dotare

  • O masina de politie va fi scoasa in mai la licitatie
  • Aceasta a apartinut unei unitati din Canada
  • Sub capota se afla o motorizare V8 de cinci litri
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna sa ai propria ta masina de politie? Ce coincidenta...

La licitatia pe care celebra casa Mecum planuieste sa o organizeze peste aproximativ sapte saptamani, in perioada 12 - 17 mai, una dintre cele numai patru masini Ford Mustang ce au servit politia din provincia canadiana Saskatchewan va fi scoasa la vanzare. Din pacate, atat nota de plata, cat si posibila valoare a exemplarului din 1989 reprezinta, la momentul de fata, doar o mare necunoscuta.

Stim, in schimb, ca in compartimentul motor se regaseste un benzinar aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, ce lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci rapoarte.

Din primele informatii si fotografii date publicitatii de Mecum, acelasi Ford Mustang ce a servit politia din provincia canadiana Saskatchewan vine la exterior cu o caroserie finisata in alb si albastru, plus nelipsitele semnale vizuale de la nivelul plafonului. Albastrul este nuanta predominanta si la interior, acolo unde meniul disponibil continua cu sistemele de comunicatii specifice unui astfel de automobil.

Cel mai interesant element il reprezinta insa pusca din bord, despre care nu se spune totusi daca se vinde odata cu masina sau se va intoarce pe mainile autoritatilor.

Ford Mustang SSP Police Car

Ford Mustang SSP Police Car

Ford Mustang SSP Police Car

Ford Mustang SSP Police Car

Ford Mustang SSP Police Car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Ford Mustang SSP Police Car
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2020