Avantajele unui aparat de dejantat roti automat in activitatea unui atelier auto

Avantajele unui aparat de dejantat roti automat in activitatea unui atelier auto
Aparatul de dejantat roti face parte dintre acele echipamente vulcanizare indispensabile pentru fiecare mecanic, deoarece faciliteaza dejantarea si jantarea ulterioara a anvelopelor - care este una dintre cele mai complexe sarcini din atelier - optimizand productivitatea si in acelasi timp protejand materialul de lucru.
Distribuie pe Facebook

In prezent, exista trei tipuri de utilaje vulcanizare de acest gen: masina dejantat roti automata, semi-automata si manuala. In continuare va vom spune care sunt avantajele pe care le ofera primele tipuri de aparate mecanicilor intr-un atelier si de ce nu ar trebui sa va lipseasca din atelier o masina de dejantat sau un aparat echilibrat roti.

Beneficiile unei aparat dejantat roti automat pentru atelierul dumneavoastra

1. Usor de utilizat

Cand faceti totul automat, este foarte usor de utilizat si nu veti avea nevoie de o investitie mare pentru a va instrui angajatii. Mecanicul se va asigura doar ca anvelopa este corect instalata in aparat, apoi acesta isi va treaba.

2. Munca eficienta in orice circumstanta

Structura sa robusta pe rulment garanteaza un mediu optim de lucru, indiferent de loc sau situatie. Acest lucru va va permite sa indepliniti cele mai inalte standarde de calitate in orice moment. Astfel, clientii vor fi foarte multumiti de serviciul furnizat. Și cum sa nu fie? Vor avea parte de cea mai mare eficienta si in cel mai scurt timp.

3. Profesionalism

Fiecare atelier care se lauda ca ofera un serviciu excelent trebuie sa aiba un aparat de dejantat roti automat, deoarece permite executarea rapida a lucrarii si cu rezultate mai mult decat satisfacatoare. Detinerea unui astfel de aparat va oferi clientilor dvs. impresia ca in atelierul dvs. se desfasoara lucrari de calitate si cu echipamente de ultima ora.

4. Lucrari cu vehicule grele

Acest tip de aparat este proiectat sa functioneze cu vehicule de diferite dimensiuni, de la cele mai mici (cum ar fi masinile de oras) la altele de dimensiuni si volum mai mari, a caror utilizare este in general industriala. Acest lucru va va permite sa va diversificati serviciile, crescand considerabil clientela.

In prezent, puteti gasi o mare varietate de aparate de dejantat roti, atat automate, cat si semiautomate si manuale. Tot ce trebuie sa faceti este sa va ganditi bine la tipul de aparat care va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Ce ar trebui sa cauti atunci cand alegeti un aparat de dejantat roti?

Cele care la prima vedere par a fi cele mai grele, sunt de obicei cele cu cea mai buna rezistenta. Tine cont de acest lucru atunci cand il alegeti pe al dvs.!

Este important sa vedeti daca bratele de presa sunt disponibile pentru modelul selectat.

Intrucat pneurile actuale au nevoie de cuplu mai mare, optati pentru acele aparate de dejantat roti cu putere 220V.

Uitati-va la greutatea si dimensiunea paletei laterale, deoarece acestea sunt elementele cele mai folosite. Asigurati-va ca este un produs rezistent si ca pe termen lung constituie o investitie buna.

Este esential ca producatorul sa ofere instructaj personalului dvs., pe langa intretinere periodica si asistenta in caz de defectiuni.

Daca inca nu aveti un aparat de dejantat roti automat, ar fi indicat sa va achizitionati unul pentru ca afacerea dvs. sa dezvolte asa cum va doriti. Mult succes!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2019