Aventuri pe 2 roti la Piata Unirii: blonda cu Suzuki SX4 care a obtinut permisul la Kinder cu surprize

Aventuri pe 2 roti la Piata Unirii: blonda cu Suzuki SX4 care a obtinut permisul la Kinder cu surprize
  • Soferul a gresit ca nu s-a asigurat
  • Biciclistul a gresit devenind violent
  • Ambii ar fi meritat amendati de mama focului
Distribuie pe Facebook

Un clip incarcat pe un canal de Youtube ne arata prin ce trec biciclistii care circula prin Bucuresti. Din pacate, cea mai mare problema este faptul ca soferii nu au chef sa se asigure cand schimba benzile de mers.

In acest clip, un biciclist care circula regulamentar pe prima banda, cum spune legea, are parte de cateva emotii. O masina, un Suzuki SX4, trece de pe a 4-a banda pe prima in cativa metri, ca asa are ea soferul sau chef. Ce-i drept, da semnal, dar parca la lege spune ca trebuie sa schimbi benzile semnalizand cu 50 de metri inainte. Adica ar fi avut nevoie ca sa ajunga de pe ultima banda pe prima de vreo 200 de metri... Dar nu, ea este o meseriasa, un Ken Block al sexului slab si reuseste performanta de a ajunge langa bordura in doar 10 metri.

Nu e de mirare ca semnalul dat initial, probabil cu impuls de trei sclipiri, dispare dupa ce ajunge pe banda a 3-a si in dreptul biciclistului nu se vede niciun semnal. Oricum, doamna blonda care stie una si buna, sa ajunga la trotuar ca sa-si lase partenera de plimbare, asa ca nu mai are timp si chef sa se asigure, taindu-i calea biciclistului. Acesta are insa destula experienta cu prostii si o evita in ultimul moment.

Da, ce a facut soferita este de condamnat, pentru ca ar fi putut rani pe cineva. Dar nici comportamentul biciclistului nu e cel mai elegant. In plus, nu face decat sa demonstreze ca a coborat o data cu doamna blonda din cocotier. Nu e foarte corect sa jignesti o femeie, indiferent de greselile facute. Cu siguranta, daca la volan era un barbat, dialogul ori nu ar fi avut loc, ori s-ar fi purtat mult mai diplomat. Trist este ca nu ai de unde sa stii cine este sotul / fiul femeii jignite si intr-o zi te trezesti cu bicicleta facuta guler si cu pompa de roti infipta in dos, dupa ce acesta vede clipul. Doar ca ai fost tare in clanta... Zicem si noi.

Poate ca acest clip ar fi avut mai mare impact daca biciclistul nostru cu ochi albastri si tatuaj pe gat, indreptatit, de altfel, ar fi abordat situatia ceva mai calm. Adica daca ar fi oprit langa geamul femeii si i-ar fi spus frumos: "Scumpa doamna, aveti copii? Poate data viitoare va fi baiatul dvs. pe bicicleta si poate ca nu va fi la fel de norocos ca mine. Va rog eu mult sa va asigurati ca sa fie toata lumea in siguranta in acest oras aglomerat!"

Distribuie pe Facebook
mai multe