Baiatul asta chiar are simtul umorului. Cat vrea el sa obtina pe un Volkswagen Lupo din 2003

Baiatul asta chiar are simtul umorului. Cat vrea el sa obtina pe un Volkswagen Lupo din 2003
  • Un VW Lupo GTI din 2003 a fost scos recent la vanzare
  • Masina germana are numai 91.000 km parcursi pana acum
  • Cumparatorul va avea de scos din buzunare 12.500 euro
Distribuie pe Facebook

Nu-i deloc usor sa gasesti un Volkswagen Lupo GTI in stare buna, insa in cazul in care te-ar lovi norocul... ai scoate 12.500 de euro din buzunare?

Internetul ne aduce astazi in atentie un "caz" extrem de interesant. Mai exact, avem de-a face cu un olandez care incearca sa-si vanda propriul... Volkswagen Lupo GTI.

Masina germana are numai 91.000 de kilometri parcursi in 13 de ani si se prezinta intr-o stare buna - sau cel putin asta reiese din pozele atasate anuntului, atat la exterior, cat si la interior.

O situatia captivanta ne intampina si la nivel de dotari, exemplarul cu pricina dispunand inclusiv de faruri cu xenon, climatizare automata si chiar scaune fata incalzite sau trapa electrica.

VW Lupo GTI de vanzareVW Lupo GTI de vanzare

Acelasi Volkswagen Lupo GTI scos recent la vanzare in Olanda se mai poate lauda apoi si cu un set de jante din aliaj marca BBS, respectiv o tapiterie realizata din piele de culoare neagra.

Daca vine vorba despre partea tehnica, principala atractie a masinii germane o reprezinta fara doar si poate motorul aspirat de 1.6 litri, care dezvolta undeva in jurul a 125 de cai putere.

125 CP care ajung apoi catre putea fata prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora realizandu-se in aproximativ opt secunde.

VW Lupo GTI de vanzareVW Lupo GTI de vanzare

Una peste alta, exemplarul cu pricina se anunta una dintre optiunile pe care sa le iei in seama in cazul in care iti doresti un automobil de oras sprinten, diferit si, nu in ultimul rand, bine echipat.

Exista insa o problema. Vezi tu, pentru a te bucura de serviciile acestui Volkswagen Lupo GTI din 2003 si cu doar 91.000 de kilometri la bord va trebui sa scoti din buzunare...

... ei bine, dupa cum precizam si anterior, fix 12.500 euro. Mult din punctul nostru de vedere, corect dupa vanzatorul olandez, care apreciaza ca masina germana va careste in valoare. Tu ce parere ai?

VW Lupo GTI de vanzareVW Lupo GTI de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Lupo GTI de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2016