Banii nu aduc fericirea. Cei mai bucurosi soferi conduc o masina care costa putin peste 20.000 euro

Banii nu aduc fericirea. Cei mai bucurosi soferi conduc o masina care costa putin peste 20.000 euro
  • Cei mai fericiti soferi din Marea Britanie conduc o Skoda Superb, potrivit Auto Express
  • Concluzia are la baza un studiu la care au participat peste 70.000 proprietari de masini noi
Distribuie pe Facebook

Contrar credintelor din popor, cei mai fericiti soferi nu conduc ultimul model de Audi, BMW sau Mercedes. Ba dimpotriva: o masina care costa putin peste 21.000 euro este vinovata pentru zambetul de pe buzele acestora.

In urma unui studiu realizat pe baza raspunsurilor primite din partea a peste 70.000 proprietari de masini noi, publicatia Auto Express a concluzionat ca cei mai fericiti soferi din Marea Britanie conduc o Skoda Superb.

Construit pe aceeasi platforma precum ultima generatie a modelului VW Passat si disponibil la vanzare de la 21.644 euro, respectivul automobil a fost notat cu un grad de satisfactie 93.42 procente.

Pe locul doi al clasamentului intocmit de britanici s-a pozitionat, intamplator sau nu, tot o masina Skoda - in speta modelul Yeti (93.33%), pe care compania ceha l-a inlocuit de curand cu un nou crossover, pe nume Karoq.

Ultima treapta a podiumului ne punem fata in fata cu cea mai noua generatie a automobilului japonez Lexus RX, ai carei proprietari s-au declarat multumiti intr-o proportie de 93.14 procente.

Topul rezultat in urma sondajului organizat de publicatia Auto Express continua cu modelele Toyota RAV4 (93.11%), Kia cee'd / pro cee'd (93.03%), Suzuki Vitara (93.01%), SEAT Leon (92.8), Lexus CT (92.42) si asa mai departe.

La alcatuirea acestui clasament, format dintr-un total de 75 masini noi, au fost luate in considerare mai multe aspecte, printre care si performantele automobilului, confortul sau tehnologiile oferite.

Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda Superb

Skoda Superb

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Skoda Superb
mai multe