Bentley are in plan introducerea a doua noi modele in versiunea coupe si roadster

Bentley are in plan introducerea a doua noi modele in versiunea coupe si roadster
  • Bentley va produce doua noi modele, din care unul coupe iar celalalt roadster
  • Viitoarea gama va fi bazata pe conceptul EXP 10 Speed 6
  • Constructorul englez va lansa deasemenea un nou model in editie limitata bazat pe actualul Mulsanne.
Distribuie pe Facebook

Presedintele Bentley, Wolfgang Durheimer, a declarat recent ca producatorul englez de automobile va produce in viitorul apropiat doua noi modele din care unul coupe iar celalalt roadster.

Acesta a dezvaluit presei ca noua gama Bentley va avea ca punct de pornire conceptul lansat anul trecut, EXP 10 Speed 6.

"...Va fi un coupe in doua usi, dar un roadster este deasemenea in discutii, si va fi lansat cel mai probabil dupa viitorul Continental, " a precizat Durheimer.

Aceasta declaratie vine la scurt timp dupa ce englezii au anuntat ca un nou model va fi lansat in editie limitata si va fi bazat pe actualul Mulsanne. Vor fi produse doar 20 de unitati, iar fiecare va costa aproximativ 1.5 milioane de dolari.

Tot despre Mulsanne, Durheimer a spus ca Bentley doreste sa renunte la motorul V8 de 6.75 litri, asa ca urmatoarea generatie a limuzinei va fi propulsat de un motor W12 twin-turbo.

Constructorul englez a prezentat conceptul EXP 10 Speed 6 anul trecut la Salonul Auto de la Geneva, iar intrebarea care statea pe limbile multora era cand va intra in productie.

Presa britanica a surprins masina la inceputul acestui an pe drumurile publice, sub camuflaj ce-i drept. Atunci, se prezicea ca EXP 10-le va intra in productie spre sfarsitul acestui an.

Conceptul avea sub capota motorul de 6.0 litri W12, si a fost gandita pentru a fi un concurent viabil pentru Aston Martin DB11 si Porsche 911 Turbo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2016