Benzina s-a scumpit atat de mult incat pretul unui litru a depasit recordul ultimilor sapte ani

Benzina s-a scumpit atat de mult incat pretul unui litru a depasit recordul ultimilor sapte ani
  • Benzina s-a scumpit atat de mult incat...
  • ... pretul unui litru a depasit recordul ultimilor sapte ani
Distribuie pe Facebook

Nici proprietarii de masini diesel nu au motive serioase de bucurie; ba dimpotriva, s-ar putea spune - fara prea mari probleme.

Suma medie pe care soferii din Romania au trebuit sa o plateasca ieri, 6 octombrie 2021, pentru un litru de benzina a urcat la 6.09 lei, potrivt site-ului Peco Online.

Costul respectiv doboara astfel un record extrem de important; ultima data cand a fost depasit pretul mentionat anterior s-a intamplat in data de 23 iulie 2014, atunci cand un litru de benzină s-a vandut cu 6.39 lei pe litru, conform ZF.

Daca vine vorba, cumva, despre suma medie pe care soferii din Romania au trebuit sa o plateasca ieri, 6 octombrie 2021, pentru un litru de benzina, aceasta a urcat...

... pana la 6.06 lei, respectiv un record deloc neglijabil, ba dimpotriva; ultima data cand a fost depasit pretul mentionat anterior s-a intamplat in data de 20 octombrie 2018, atunci cand un litru de motorina s-a vandut cu 6.09 lei pe litru.

In urma cu aproape un an si jumatate, in data de 7 mai 2020, un litru de benzina se vindea chiar si cu 4.13 lei, in timp ce litrul de motorina costa de la 4.15 lei in sus.

Distribuie pe Facebook
mai multe