BMW a construit in total numai trei exemplare, iar una dintre acele masini este acum de vanzare. POZE REALE

BMW a construit in total numai trei exemplare, iar una dintre acele masini este acum de vanzare. POZE REALE
  • BMW a construit in total numai trei exemplare
  • Una dintre acele masini este acum de vanzare
Distribuie pe Facebook

Printre principalele elemente de atractie se mai numara si un benzinar aspirat cu sase cilindri in linie, plus o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune spate, evident.

Unul dintre cele aparent doar trei exemplare M3 E36 oferite de compania BMW in nuanta Mint Green a fost scos de curand la vanzare, pe internet, in orasul Dallas din SUA. Intamplarea face insa ca exclusivista masina sa se afle, pentru moment, in Austria.

Pentru ca lucrurile sa se complice si mai mult, anuntul publicat recent pe platforma Craiglist mentioneaza si ca respectivul coupe, care combina un benzinar aspirat cu sase cilindri in linie cu o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate, nu poate fi importat legal decat din 2021.

BMW M3 in Mint Green

BMW M3 in Mint Green

Vanzatorul exclusivistului exemplar M3 E36 oferit de compania BMW in nuanta Mint Green nu precizeaza si numarul kilometrilor parcursi de masina fabricata in urma cu aproximativ doua decenii si jumatate. Din imagini, totul pare insa aproape nou.

In cazul in care mai era nevoie de o astfel de precizare, respectivul coupe se bucura si de o trapa cu actionare electrica, de jante din aliaj, dar si de tapiterie din piele de culoare neagra, cusaturi contrastante, cotiera centrala scaune fata cu suport lateral marit, climatizare automata si multe altele.

Acum, daca vine vorba despre pretul de vanzare al exclusivistului exemplar M3 E36 oferit de compania BMW in nuanta Mint Green, unul dintre cele aparent doar trei existente in lume, acesta este de 96.000 de dolari. Merita masina de aproape 25 de ani?

BMW M3 in Mint Green

BMW M3 in Mint Green

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M3 in Mint Green
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2020