BMW Group, patru premii pentru design

BMW Group, patru premii pentru design
BMW Group a adaugat inca patru premii de design la renumitele distinctii "red dot award: product design" 2013, castigand cu 4 automobile la categoria "Automobile si Transport".
Distribuie pe Facebook

Astfel, dupa ce in 2012 a fost vedeta acestei gale, primind 11 distinctii si doua premii speciale "best of the best", BMW Group nu s-a dezis nici anul acesta.

Cei 37 de specialisti in domeniu care formeaza juriul au fost impresionati de patru dintre modelele BMW: BMW M6 Gran Coupe, BMW Seria 1, BMW Seria 3 Touring si motocicleta BMW R 1200 GS, care au fost distinse cu premii "red dot" la categoria "Automobile si Transport", pentru calitatile deosebite ale designului.

Premiile vor fi acordate in cadrul galei "red dot" ce se va desfasura la Teatrul Aalto din Essen (Germania), pe 1 iulie 2013. La acest eveniment vor participa peste 1.200 de personalitati din industria auto, din lumea politica si mass-media.

Premiile "red dot" au fost decernate prima oara in anul 1955 si sunt unele dintre cele mai prestigioase distinctii din lume in ceea ce priveste designul masinilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe