BMW impresioneaza din nou: lanseaza jantele de serie din fibra de carbon

BMW impresioneaza din nou: lanseaza jantele de serie din fibra de carbon
  • Primavara anului 2016 va aduce numeroase schimbari in gama BMW
  • Clientii vor avea la dispozitie noi motorizari si echipamente'
  • Modelul M4 GTS se va alege cu jante din aluminiu si carbon
Distribuie pe Facebook

Primavara anului 2016 va aduce numeroase schimbari in gama BMW, marca bavareza anuntand inclusiv un set de jante din aluminiu si carbon.

Modelele X4 M40i si M2 Coupe nu sunt singurele noutati pe care BMW le propune in acest an. Marca bavareza va lansa in primavara lui 2016 si un 440i, pus in miscare de o unitate turbo de trei litri si 326 de cai putere.

Conform comunicatului oficial de presa, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar cinci secunde in cazul versiunii Coupe cu transmisie automata in opt rapoarte, ceea ce reprezinta o imbunatatire de 0.1 secunde comparativ cu vechiul 435i.

Noutati in gama BMW

O alta schimbare vom intalni la nivelul Seriei 3, acolo unde varianta 325d urmeaza a gazdui in compartimentul motor o noua unitate turbodiesel in patru cilindri, cu capacitate de doi litri si putere maxima de 224 CP.

Asa se face ca sprintul 0 - 100 km/h dureaza acum numai 6.1 secunde in cazul Sedanului echipat cu transmisia Steptronic disponibil in mod optional, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 4.4 si 4.7 litri la 100 de kilometri din spusele bavarezilor.

Pentru decapotabilele Seria 2, Seria 4 si M4, BMW anunta un nou pachet Open Air, compus din climatizare automata cu reglaj pe doua zone, volan incalzit, difuzoare HiFi si deflector de vant.

Noutati in gama BMW

Incepand cu primavara anului 2016, gama Seria 6 va oferi in echiparea standard atat incarcare wireless, cat si hotspot wi-fi. De asemenea, sistemul de infotainment iDrive se va alege cu un meniu imbunatatit, plus Touch Controller.

Clientii modelului Seria 7 vor avea la dispozitie si un 740Li xDrive cu motor de 326 de cai putere, care reuseste sa atinga suta in 5.2 secunde.

De echipamente suplimentare se vor bucura si SUV-urile X3, X4, X5 si X6, vestile bune incheindu-se in cele din urma cu... primele jante de serie realizate dintr-un compozit din aluminiu si plastic ranforsat cu fibra de carbon. Destinate sportivei M4 GTS, acestea cantaresc cu aproximativ 7 kilograme mai putin decat incaltarile standard din aluminiu forjat.

Noutati in gama BMW

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Noutati in gama BMW
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2016