BMW risca sa-si puna fanii in cap. M2-ul CS de 400 de cai ar putea fi limitat la 1.000 de exemplare

BMW risca sa-si puna fanii in cap. M2-ul CS de 400 de cai ar putea fi limitat la 1.000 de exemplare
  • BMW M2 CS va fi lansat anul viitor
  • Productia ar putea fi limitata la 1.000 de exemplare
  • Va fi propulsat de unitatea M4-ului
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, productia noului BMW M2 CS ar putea fi limitata la doar 1.000 de exemplare. Acesta urmeaza sa fie lansat anul viitor, iar sub capota va avea propulsorul de 3.0 litri de pe M4.

Chiar daca este cel mai mic membru al familiei M, M2-ul a reusit de-a lungul timpului sa-si castige o multime de fani. Acum, constructorul bavarez de automobile vrea sa-i rasplateasca pe acestia cu o versiune potenta CS.

2017 BMW M2

Prototipul se afla de ceva vreme in teste, iar viitorul suna mai mult decat promitator. Pe langa o seama de detalii agresive pentru exterior, M2-ul CS urmeaza sa renunte la unitatea de 3.0 litri cu o singura turbina, in favoarea agregatului twin-turbo de sub capota fratelui mai mare M4.

2017 BMW M2

Singura diferenta este ca inginerii il vor recalibra pentru a dezvolta in jur de 400 de cai putere. Transmisia ramane deocamdata un mister, insa unele voci sustin ca propulsorul ar putea veni in compania unei cutii de viteze DCT, sau chiar a uneia manuale cu sase trepte.

2017 BMW M2

Toate aceste vesti bune risca sa fie puse in umbra de un zvon lansat de publicata spaniola Motor.es care sustine ca productia noului M2 CS va fi limitata la doar 1.000 de exemplare, spre deosebire de M4 CS care a fost replicat in 3.000 de unitati.

2017 BMW M2

Pana una alta, BMW va lansa noul model la inceputul anului viitor si este asteptat sa intre pe linia de asamblare in luna martie. Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri doua luni mai tarziu.

Distribuie pe Facebook
mai multe