Britanicii au lansat pe piata utilajul care repara gropile in timp record. Uite-l in actiune

Britanicii au lansat pe piata utilajul care repara gropile in timp record. Uite-l in actiune
  • Repara o groapa in doar 8 minute
  • Acopera o suprafata de pana la 250 de metri patrati intr-un schimb
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou utilaj lansat de compania britanica JCB se numeste Pothole Pro. Multumita unei tehnologii 3 in 1, acesta repara gropile din asfalt in timp record.

Gropile sunt inamicul public numarul 1 al soferilor din intreaga lume. In Romania, o tara unde infrastructura rutiera este la pamant, gaurile din asfalt sunt aproape un lucru normal. Dar acesta este alt subiect de discutie.

JCB este unul dintre cei mai mari producatori de utilaje pentru constructii si agricultura. Britanicii tocmai au lansat pe piata Pothole Pro, un utilaj care repara gropile in timp record.

Tehnologia 3 in 1 ii permite lui Pothole Pro sa decupeze, taie si curete o groapa in doar 8 minute. In acest fel, reparatia nu mai necesita implicarea unei echipe de muncitori sau folosirea altor instrumente.

JCB Pothole Pro

Masina curata suprafata cu o perie de 1.200 milimetri iar praful este indepartat cu ajutorul unui sistem special. Intr-un singur schimb, JCB Pothole Pro poate acoperi o suprafata de pana la 250 de metri patrati. In plus, se deplaseaza singura - cu o viteza de maxim 40 km/h.

"Solutia JCB este simpla, rentabila si repara permanent gropile, din prima. Odata ce masina si-a facut treaba, tot ce mai trebuie sa faca muncitorii este sa adauge smoala," a declarat Lordul Bamford, presedintele JCB.

JCB Pothole Pro

In faza de teste, utilajul britanicilor a reparat 51 de gropi in 20 de zile, o sarcina care i-ar fi luat 63 de zile unei echipe de muncitori.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2021