Ca la noi la nimeni. Abia inaugurat, Pasajul Ciurel este prea ingust pentru autobuze asa ca soferii improvizeaza

Ca la noi la nimeni. Abia inaugurat, Pasajul Ciurel este prea ingust pentru autobuze asa ca soferii improvizeaza
  • Trebuia finalizat in 2014
  • Inaugurat de cateva zile
  • Bretelele sunt prea inguste pentru autobuze
Distribuie pe Facebook

Pasajul Ciurel este subiectul preferat al tuturor si nu intr-un sens bun. Abia inaugurat, cu surle si trambite, podul in configuratia actuala este inutil iar bretelele mult prea inguste pentru camioane sau autobuze.

Iuliu Maniu este unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Bucuresti. In fiecare zi, cozile de masini se intind pe kilometri buni si daca trebuie sa iesi spre Pitesti nu ai alta alternativa. Asa ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare.

In 2010 s-a luat decizia construirii unui pasaj, parte din strapungerea spre Autostrada A1, care sa mai decongestioneze acest bulevard. Termenul de finalizare era in decembrie 2014 insa uriasa lucrare de infrastructura, care a costat municipalitatea 240 milioane de lei, a fost inaugurata de-abia la finalul saptamanii trecute.

In faza actuala, Pasajul Ciurel (pentru ca asa a fost denumit) este practic inutil rezolvand doar problema celor care vin de pe Soseaua Virtutii si intra pe Splaiul Independentei sau invers.

Pe langa faptul ca nu duce nicaieri, circulatia pe el se desfasoara destul de greu si chiar s-a blocat intr-una din zile iar bretelele sunt foarte inguste, un camion sau un autobuz avand dificultati in a circula pe el.

Dovada sta un clip video postat de un sofer in care se vede ca autobuzul trebuie sa urce pe trotuar pentru ca nu are destul loc pe carosabil, in curba.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2020