Calatoreste ca un presedinte de stat la bordul acestui Renault diesel blindat

Calatoreste ca un presedinte de stat la bordul acestui Renault diesel blindat
  • Calatoreste ca un presedinte de stat la bordul acestui Renault diesel blindat
  • Fabricat in 2009, respectivul exemplar are doar 23.078 kilometri la bord
Distribuie pe Facebook

Fabricat in 2009, respectivul exemplar are doar 23.078 kilometri la bord.

Un dealer auto din Maassluis, Tarile de Jos isi intampina clientii si cumparatorii care ii trec - zilele acestea, pragul alaturi de un Renault Laguna mai putin obisnuit.

Este vorba - mai precis, despre un exemplar blindat, cu mentiunea si precizarea ca nivelul de protectie oferit pasagerilor nu reprezinta, din pacate, un mare mister.

Renault Laguna de vanzare

Se stie - in schimb, ca respectivul Renault Laguna, asamblat in cursul lui 2009, nu a parcurs decat 23.078 kilometri pana la momentul de fata, daca mai trebuia spus.

Cunoscut si - de asemenea, extrem de interesant este si motorul de sub capota: un V6 diesel de trei litri si 235 de cai, disponibil in mod normal doar pe Coupe.

Pachetul tehnic cuprinde inclusiv o transmisie automata cu sase rapoarte si - daca nu exista cumva si alte surprize uriase si majore, un sistem de tractiune fata.

Oferit in schimbul unei sume de 21.500 de euro, respectivul Renault Laguna blindat - exemplar fabricat in 2009, se bucura si de o pereche de faruri cu xenon.

Din peisaj nu lipsesc - totodata, nici geamurile cu tenta fumurie, tapiteria din piele, senzorii de parcare, scaunele multifunctionale pentru sofer si pasager etc.

Renault Laguna de vanzare

Renault Laguna de vanzare

Renault Laguna de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Renault Laguna de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2021