Campanie inedita pentru iubitorii de animale, sustinuta de Uber in Romania

Campanie inedita pentru iubitorii de animale, sustinuta de Uber in Romania
  • Campania are loc maine, in Bucuresti
  • Tariful minim este de 30 de lei
  • Banii se vor duce la doua asociatii de protectie a animalelor
Distribuie pe Facebook

Vineri, 12 februarie 2016, impreuna cu Asociatiile Robi si RedPanda, Uber lanseaza UberPUPPIES, o initiativa prin care, la cerere, iubitorii de animale din Bucuresti pot primi dragostea neconditionata a unui catelus fara stapan.

Astfel, vineri, intre orele 12:00 si 16:00, utilizatorii Uber pot comanda o masina care le va aduce, pentru 15 minute, un catelus insotit de un voluntar de la asociatiile partenere. Toate incasarile din aceasta initiativa vor fi donate catre cele doua asociatii de protectie a animalelor. Pentru a comanda o masina cu un catel, tariful minim este de 30 lei, insa utilizatorii pot alege sa doneze mai mult. Pentru asta, trebuie sa anunte soferul partner Uber sau voluntarul care insoteste cateii.

Doritorii pot adopta ulterior un catel, reprezentantii celor doua asociatii partenere oferindu-le tot suportul privind procedurile si pasii de urmat.

“Prin aceasta initiativa, alaturi de Uber, vrem sa reamintim ca animalele iubesc neconditionat, dar si ca, la randul lor, au nevoie de iubire. In acest moment, in adapostul nostru se afla peste 250 de catei fara stapan si avem nevoie de tot sprijinul pentru a-i intretine, dar si pentru a le gasi o familie. Voluntarii nostri vor insoti cateii si vor da toate informatiile necesare celor care vor dori sa se implice mai mult sau chiar sa adopte un catel in urma acestei campanii", a declarat Marilena Cristian, Presedintele Asociatiei Robi.

"De regula, oamenii isi fac mai greu timp sa viziteze adaposturile pentru animale. De aceea, folosim tehnologia Uber pentru a-i pune in legatura pe iubitorii de animale cu cei mai buni "reprezentanti" ai nostri: cateii din Centrul de Adoptii Red Panda. Fiecare UberPUPPY va fi insotit de un voluntar care va avea grija ca totul se intampla in conditii de siguranta", a declarat Raluca Simion, Presedintele Asociatiei Red Panda.

Uber Puppies

Prin aceasta initiativa, Uber ii invita pe utilizatori sa primeasca si sa daruiasca putina afectiune neconditionata, in ajun de Sfantul Valentin.

Pentru cei care vor sa cheme o masina cu un UberPUPPY dar nu au cont, Uber acopera pana la 30 de lei din valoarea cursei daca descarca aplicatia si introduc codul "SMOTOCELI".

Două sfaturi utile pentru cei care vor comanda UberPUPPIES:

  • este important ca cei care se află la birou să se asigure că este permis să aducă animale în clădire și că nu sunt colegi alergici. În plus, este recomandat să existe o încăpere separată pentru această activitate.
  • este probabil ca cererea să fie mare, de aceea se poate întâmpla să nu existe mereu o mașină UberPUPPIES disponibilă. Utilizatorii sunt rugați să încerce peste câteva minute.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2016