Cand ai prea multi bani si nu stii ce sa faci cu ei. Uite cat a platit acest indian pentru un numar de inmatriculare

Cand ai prea multi bani si nu stii ce sa faci cu ei. Uite cat a platit acest indian pentru un numar de inmatriculare
  • Un indian a platit o suma fabuloasa pe un numar de inmatriculare personalizat
  • Placuta cu cifra 5 a fost vanduta in cadrul unei licitatii
  • Aceasta a fost montata pe una dintre limuzinele Rolls Royce ale omului de afaceri
Distribuie pe Facebook

Un indian stabilit in Dubai a platit o suma de 7 cifre pentru numarul de inmatriculare cu cifra 5, scos la licitatie de Autoritatea pentru Drumuri si Transport din orasul situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic.

Cu ceva timp in urma va povesteam despre Arid Ahmad Al Zarouni, un om de afaceri din Emiratele Arabe Unite, care a platit nu mai putin de 4,3 milioane de euro pentru numarul de inmatriculare cu cifra 1. Mandru de achizitia facuta, acesta l-a montat pe un autoturism demn de aceasta onoare: un Pagani Huayra.

Dovada ca atunci cand ai prea multi bani, o iei razna, este si urmatorul pe lista. De aceasta data, omul nostru (care a dorit sa ramana anonim) a platit 6 milioane de euro pentru placuta de inmatriculare cu numarul 9.

Ei bine, indianul la care faceam referire mai sus, a batut orice record. Balwinder Sahani, stabilit in Dubai, s-a aflat printre cei 300 de norocosi care au luat pare la licitatia organizata de Autoritatea pentru Drumuri si Transport.

Balwinder Sahani si cel mai scump numar de inmatriculare din lume

Aici, printre cele 80 de numere de inmatriculare scoase la mezat, s-a regasit si placuta cu cifra 5. Aceasta a fost achizitionata de Sahani pentru fabuloasa suma de 8 milioane de euro si isi va lua locul de onoare, pe bara uneia dintre limuzinele Rolls Royce detinute de indian.

Exact ca si in cazul omului de afaceri care a intrat in posesia placutei cu cifra 1, si Sahani a declarat ca ar fi fost dispus sa plateasca chiar si o suma mult mai mare (mai exact 24 de milioane de euro) pentru a fi mandrul proprietar al acestui numar.

Distribuie pe Facebook
mai multe