Candva a fost cea mai luxoasa masina de pe strazi. Ce dotari nemaiintalnite are limuzina din 1973

Candva a fost cea mai luxoasa masina de pe strazi. Ce dotari nemaiintalnite are limuzina din 1973
  • Silver Shadow a fost candva cea mai luxoasa masina de pe strazi
  • Limuzina Rolls-Royce oferea inchidere centralizata si limitator de viteza
  • Din dotarea standard nu lipseau nici scaunele cu actionare electrica
Distribuie pe Facebook

Inchiderea centralizata, scaunele cu actionare electrica ori limitatorul de viteza sunt doar cateva dintre echipamentele demne de mentionat.

Atunci cand spui Rolls-Royce, modelul Phantom este primul care iti trece prin minte. Nu este insa si singurul produs de top al companiei britanice, portofoliul marcii detinute in prezent de Grupul BMW oferind anterior si alte automobile de lux.

Un exemplu in acest sens il reprezinta Silver Shadow, probabil cea mai luxoasa masina de pe strazile anilor '70. Ce dotari nemaiintalnite are limuzina din 1973 care i-a precedat la putere celebrului Silver Spirit?

Inchidere centralizata, scaunele cu actionare electrica si chiar limitator de viteza. Sunt doar cateva dintre echipamentele demne de mentionat, modelul companiei Rolls-Royce oferind inclusiv geamuri cu reglare de la buton sau cotiere laterale reglabile.

Extrem de interesante sunt si ornamentele cromate ale farurilor, decorate cu logo-ul marcii britanice, dar si design-ul jantelor. Avem apoi plafonul imbracat in vinilin si manerele usilor incadrate de-o dunga, din nou, cromata.

Acestea, dar si alte detalii cu privire la Rolls-Royce Silver Shadow, probabil cea mai luxoasa masina de pe strazile anilor '70, sunt disponibile in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2018